نخستین جشنواره طنز چلچلی در مازندران برگزار می‌شود
نخستین جشنواره طنز چلچلی در مازندران برگزار می‌شود
نخستین جشنواره طنز چلچلی با هدف ایجاد شادی و نشاط میان شهروندان و کاهش فشارهای اقتصادی، از ۱۰ تا ۱۲ بهمن ماه در دو شهر نور و آمل برگزار می‌شود. این جشنواره با مشارکت گسترده هنرمندان استان‌های مختلف کشور، شامل چهار بخش «نمایش، کمدی استندآپ، شعر طنز و داستان طنز» است و ۵۱۸ اثر هنری به دبیرخانه آن ارسال شده است.

به گزارش پایگاه خبری سفیرهراز، مهدی نصراله‌زاده دبیر جشنواره در نشست خبری با اشاره به استقبال پرشور هنرمندان و فعالان حوزه طنز گفت: نخستین جشنواره طنز چلچلی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارکه فجر در دو شهر نور و آمل از ۱۰ تا ۱۲ بهمن ماه برگزار می‌شود. این جشنواره شامل چهار بخش «نمایش، کمدی استندآپ، شعر طنز و داستان طنز» است و ۵۱۸ اثر هنری از هنرمندان استان‌های مختلف کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

وی ادامه داد: در بخش شعر طنز ۲۸۰ اثر، در بخش داستان طنز ۱۹۲ اثر، در بخش نمایش طنز ۳۱ اثر و در بخش کمدی استندآپ ۱۵ اثر به دبیرخانه ارسال شده و داوری شده‌اند. از میان آثار دریافت شده و داوری شده، ۶ نمایش خیابانی به صورت مستقیم، یک اثر در بخش جنبی و سه اثر استندآپ کمدی به مرحله نهایی جشنواره راه یافته‌اند.

دبیر جشنواره طنز چلچلی خاطرنشان کرد: این جشنواره با مجوز و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران، موسسه فرهنگی هنری هدهد و انجمن هنرهای نمایشی استان در روزهای ۱۰ تا ۱۲ بهمن ماه در شهرستان نور اجرا و آیین اختتامیه آن در جمعه شب ۱۲ بهمن در سالن همایش‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل برگزار می‌شود و از صاحبان آثار برتر نیز تجلیل خواهد شد.

نصراله‌زاده هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد شادی و نشاط میان شهروندان و کاهش فشارهای اقتصادی اعلام کرد و افزود که بیشتر آثار دریافت شده از هنرمندان نوجوان و جوان بوده که نشان‌دهنده امید به روزهای خوش برای دوره‌های بعدی جشنواره است.

حسین جوادی، فعال فرهنگی و بنیانگذار اشکواره حسینی، در این نشست با اشاره به اینکه نشاط و طنز نیاز جامعه است و این حق طبیعی جامعه ماست گفت: از استاندار محترم تقاضا داریم هنر، به‌ویژه اجرای جشنواره در مازندران، را بهتر ببیند زیرا خود جشنواره برای ارتقای فرهنگ و هنر انگیزه ایجاد می‌کند. او همچنین به برگزاری موفق اشکواره حسینی اشاره کرد و گفت که در دور اول این جشنواره ۸۰ اثر به بخش شعر ارسال شد که در سال گذشته به ۲ هزار قطعه شعر رسید.

ابراهیم محمدپور، عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر آمل، نیز بیان کرد که رویکرد شورای اسلامی، شناخت ظرفیت‌ها و مشارکت اجتماعی است و با حمایت از برگزاری جشنواره‌ها توانسته‌اند چهره زیبا و خوبی را برای شهر آمل نشان دهند.

 

انتهای پیام/