به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» در پیام سرهنگ داغمه چی آمده است:
فرهنگ بسیجی، فرهنگ معنویت و شجاعت و غیرت و استقلال و آزادگی و اسیر خواستهای حقیر، نشدن است.
( مقام معظم رهبری)
هشتم اسفند، سالروز تشکیل بسیج جامعه پزشکی مصادف است با سالروز حمله تخریبی و شیمیایی رژیم بعثی عراق به بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه الزهرا(س)، همچنین سالروز شهادت شهید والامقام، شهید خرازی که این روز را در تاریخ ایران اسلامی جاویدان ساخت و بنیانی نیکو را در مسیر پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی در رسالت خدمت رسانی، به یادگار نهاد.
به همین مناسبت تلاش های ارزنده و همت متعالی بسیجان صدیق جامعه پزشکی شهرستان آمل را که در تمامی عرصه های خدمت رسانی، رویدادها و بحران ها در کنار مجموعه سلامت و مردم شریف شهرستان آمل بودند، صمیمانه ارج می نهم.
بر خود فرض می دانم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان میهن اسلامی این روز را به کلیه بسیجیان بسیج جامعه پزشکی که در راستای گسترش و اشاعه تفکر دینی، ایثار و فرهنگ بسیجی تلاش می نمایند، تبریک عرض نمایم و از درگاه خداوند متعال، سلامت، سعادت و سربلندی یکایک شما عزیزان را در مسیر پرافتخاری که برای خدمت برگزیده اید، خواستارم”