پوشش ۹۹۸ فرزند یتیم با مشارکت بیش از ۱۱۰۰ خیّر
پوشش ۹۹۸ فرزند یتیم با مشارکت بیش از ۱۱۰۰ خیّر
رییس کمیته امداد آمل از ثبت‌نام بیش از ۱۱۰۰ حامی جدید در هفت ماه نخست امسال و واریز نزدیک به ۸ میلیارد تومان کمک مستقیم برای تأمین معیشت، تحصیل و درمان فرزندان ایتام خبر داد.

فریبرز نیکوکار در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، به نقل از بلاغ؛ از ثبت‌نام بیش از یک‌هزار و ۱۵۶ نفر از خیران آملی به عنوان حامی جدید در طرح اکرام ایتام و محسنین طی هفت ماه نخست امسال خبر داد.

وی افزود: در نتیجه این مشارکت انسان‌دوستانه، ۹۹۸ فرزند یتیم و نیازمند تحت پوشش کمیته امداد آمل از کمک‌های مستقیم و مستمر بهره‌مند شدند.

رییس کمیته امداد آمل با تشریح سازوکار شفاف این طرح تأکید کرد: در طرح اکرام، هر حامی از طریق شماره کارت اختصاصی، کمک‌های مالی خود را به‌طور مستقیم به حساب فرزند معنوی واریز می‌کند و این امر تضمین‌کننده اجرای بدون واسطه و شفاف حمایت‌هاست.

نیکوکار از واریز بیش از ۷ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان کمک‌های مالی توسط حامیان در هفت ماه گذشته خبر داد و افزود: این کمک‌ها در راستای تأمین نیازهای معیشتی، تحصیلی و درمانی فرزندان تحت پوشش هزینه شده است.

وی با تجلیل از روحیه نوع‌دوستی خیران آملی، از عموم مردم برای پیوستن به این حرکت بزرگ انسان‌دوستانه دعوت کرد و گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی ekram.emdad.ir و انتخاب اداره آمل، به صورت غیرحضوری فرزند معنوی خود را انتخاب کنند.

رییس کمیته امداد آمل در پایان خاطرنشان کرد: شماره‌های ۰۱۱۴۳۲۷۴۰۸۷ و ۰۹۱۱۷۱۶۷۰۴۲ نیز برای پاسخ‌گویی به سوالات هموطنان آماده خدمات‌رسانی است.

انتهای خبر/