آمل؛ جلوه‌ای تازه از وفاداری را به نمایش گذاشت
آمل؛ جلوه‌ای تازه از وفاداری را به نمایش گذاشت
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: اجتماع شبانه مردم آمل از نظر انبوه جمعیت با شعارهای «لبیک یا خامنه ای» و همچنین غنای محتوایی برنامه‌ها با محوریت خونخواهی رهبر شهید و بیعت با آیت الله سید مجتبی خامنه ای، ممتاز و شاخص بود.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ محمد محمدی شامگاه گذشته با حضور در اجتماع بزرگ مردمی و ضمن بازدید از موکب‌های عزاداری شهرستان آمل که با دو محوریت «خونخواهی رهبر شهید» و «بیعت با رهبر انقلاب» برگزار می‌شد؛ در گفتگو با بلاغ ضمن اشاره به جایگاه تاریخی این شهر در پشتیبانی از انقلاب اسلامی، از خلق حماسه‌ای دیگر توسط مردم شهیدپرور آمل تجلیل کرد.

وی با تأکید بر جایگاه رفیع این دیار اظهار داشت: شهر آمل، شهر هزار سنگر، شهر شهدا، شهر علامه و شهری است که حضرت امام خمینی (ره) دوبار بر نام پرافتخار آن تأکید فرمودند. امشب این شهر بار دیگر معادنی تازه از وفاداری خود را به نمایش گذاشت؛ اجتماع عظیم و شبانه مردم برای خونخواهی رهبر شهید و بیعت با حضرت آیتالله سید مجتبی خامنهای، طلیعه‌ای نو در تاریخ انقلاب محسوب می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: خدای را هزار مرتبه شاکریم که توفیق حضور در این محفل نورانی نصیب ما شد. از لحاظ کمیت جمعیت و کیفیت برنامه‌ها، شهرستان آمل همچون همیشه ویژه و ممتاز ظاهر شده است. مردم فهیم این خطه، همان‌گونه که بیش از پنجاه و پنج شبانه‌روز پای کار انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایستادند، امروز نیز در خونخواهی از دشمنان قسم‌خورده و تجدید بیعت با رهبری فرزانه، پیشگام و بی‌نظیرند.

محمدی با اشاره به سفرهای میدانی خود به اکثر شهرهای استان در این ایام تصریح کرد: این شب‌ها در اغلب شهرهای مازندران حضور یافته‌ام، اما آمل در این اجتماع شبانه دارای وجه تمایز بود؛ هم از نظر انبوه جمعیت که با شعارهای «لبیک یا خامنه ای» فضای شهر را پر کرده بودند و هم از نظر غنای محتوایی برنامه‌ها در محوریت خونخواهی رهبر شهید و بیعت با آیت الله سید مجتبی خامنه ای. مردم شهیدپرور این شهرستان نشان دادند هر جا ندایی برآید، در صحنه حاضرند.

وی ضمن قدردانی از خادمان و فعالان موکب‌ها، خطاب به آنان گفت: خدا قوت به شما عزیزان که با دل‌های مملو از عشق به اباعبدالله الحسین (ع) و وفاداری به رهبری، در این شب‌های پرفضیلت، پذیرای عزادارانی بودید که برای خونخواهی و بیعت آمده بودند. امشب از چندین موکب بازدید کردم و از دیدن خدمت صادقانه و استقبال پرشور مردمی که با تصاویر رهبر شهید و رهبر انقلاب حاضر شده بودند، عمیقاً لذت بردم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در پایان با ابراز امیدواری نسبت به تداوم این مسیر پربرکت خاطرنشان کرد: «مردم شهرستان آمل همواره رو سفید و پای کار بوده‌اند. امید به خدا به برکت خون شهدا و رهبری داهیانه حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای، خبر پیروزی نهایی ما جهانی خواهد شد. خدا قوت به همه شما مردم عزیز شهر هزار سنگر که امشب برگ زرین دیگری بر تاریخ افتخارات این دیار افزودید.

انتهای خبر/