معرفت به ولی فقیه؛ رمز فتح قله‌ها است
معرفت به ولی فقیه؛ رمز فتح قله‌ها است
مشاور نماینده مقام معظم رهبری در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، معرفت، اطاعت و محبت به ولی فقیه را شرط عبور از پیچ‌های حساس کشور دانست و آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران را دستاوردی ملموس در سایه هدایت‌های رهبری توصیف کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ حجت‌الاسلام حسن ملک‌محمدی، در جمع مردم شهیدپرور «هزار سنگر آمل» با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب (که این روزها در ایام اربعین آن امام همام به سر می‌بریم)، اظهار داشت: داغ فراق آن یگانه دوران بسیار سخت است؛ چراکه او انسانی وارسته، دارای هوشی فوق‌العاده، بصیرتی کم‌نظیر و مظهر کامل تولی و تبری بود.» خداوند او را محبوب دلها قرار داد و خون پاکش، ملت را به خیابان‌ها آورد.

وی با اشاره به جایگاه رهبری فعلی نظام، تصریح کرد: امروز در برابر ولی‌فقیه و رهبر سوم انقلاب، وظایف بزرگی بر دوش داریم که نخستین و مهم‌ترین آنها «معرفت به ولی‌فقیه» است. ولایت فقیه، ولایت عقل، انصاف و خرد است و تجلی ولایت خدا، رسول و معصومان(ع) در عصر غیبت به شمار می‌رود.

مشاور نماینده مقام معظم رهبری در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تأکید بر نقش مجلس خبرگان رهبری در «کشف» این امامِ منصوب از سوی امام زمان(عج)، خاطرنشان کرد: محبت به ولایت، اظهار مودت، ابراز برائت از دشمنان ولی‌فقیه و اطاعت مطلق از فرمان ایشان، از دیگر وظایف ماست. اطاعت از ولی‌فقیه شرط لازم است و عمل به آن الزامی قطعی دارد.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران در برخی کشورها را از مهمترین شروط ایران در مذاکرات دانست و گفت: همین ضرورت بود که تیم مذاکره‌کننده را راهی پاکستان کرد. ما سابقه خوبی از مذاکره نداریم، اما هر آنچه را رهبر انقلاب تأیید و اشاره کنند، با جان و دل می‌پذیریم.

ملک‌محمدی با تأکید بر ضرورت دیپلماسی عمومی در حمایت از دیپلماسی سیاسی، اظهار امیدواری کرد: با اطاعت از ولی‌فقیه به تمام قله‌ها خواهیم رسید و همه سنگرها را فتح می‌کنیم. مسئولان باید با تمام توان گوش به فرمان باشند و امروز بیش از گذشته از طاغوت برائت بجویند.

وی با هشدار درباره دشمنان ملت ایران، گفت: دشمنان ولایت و جمهوری اسلامی، کودک‌کش و پیمان‌شکن‌اند؛ ترامپِ حرامزاده و نتانیاهوی وحشی، دشمنان اصلی ما هستند. اسرائیل سگ زنجیری آمریکاست، اما ایران اسلامی به یاری خداوند آنچنان ادبش خواهد کرد که تل‌آویو و حیفا شخم زده شده و به جهنمی سوزان تبدیل شوند.

مشاور نماینده مقام معظم رهبری در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان با استناد به وعده الهی در جبهه نبرد حق علیه باطل، تأکید کرد: خداوند با لشکریان حق است و نباید در این وعده تردید داشت. نیروهای مسلح ما آماده‌اند و پیروزی نهایی از آنِ ملت صبور و ولایتمدار ایران است.

انتهای پیام/