نبرد سرما با کمبود آنتی بیوتیک و سرم در آمل/ دانش آموزان در تیررس آنفولانزا
نبرد سرما با کمبود آنتی بیوتیک و سرم در آمل/ دانش آموزان در تیررس آنفولانزا
نبود آنتی‌بیوتیک و برخی اقلام دارویی این روزها موجب سرگردانی خانواده‌ها شده است، برخی اقلام همچون سرم تنها در بیمارستان‌های دولتی موجود است و افراد برای دریافت آن باید علاوه بر رنج بیماری، ساعات طولانی نیز در صف طولانی داروخانه‌ها منتظر بمانند.

به گزارش سفیرهراز؛ Gholipour. S:
داروخانه شلوغ است و صدای زنی که با مرد صندوقدار یحث می کند، صدایشان بالا می رود ولی تمام افردای که به تماشا ایستاده اند حرف زن را یا تلان دادن سر تایید می کنند.
هنوز یک ماه از پایئز نگذشته بود که شیوع آنفولانزا باعث کمبود داروهای این فصل شد، داروهایی که می تواند در درمان و تسهیل بیماری،تاثیرگذار باشد.
گزارش میدانی خبرنگار ما از داروخانه های سطح شهرستان آمل نشان می دهد در چند هفته اخیر حکایت از کمبود داروهای مورد نیاز از قبیل آنتی بیوتیک، آموکسی سیلین، سرم و.. بخصوص برای کودکان دارد.
امیری یکی از کارکنان داروخانه در مرکز شهر آمل است درخصوص کمبود دارو به خبرنگار بلاغ گفت: فصل سرماخوردگی است، متقاضی زیاد شده و بیماران افزایش پیدا کردند، حتی خود بیمارستان ها داروی بیماران سرپایی را ندارند و بیماران برای تهیه دارو به داروخانه های سطح شهر مراجعه می کنند.
وی با بیان اینکه کمبود سرم و آنتی بیوتیک در داروخانه ها عنوان کرد: در دو هفته اخیر سرمی از طرف شرکت توزیع نشد، قرار است سه عدد سرم به داروخانه بدهند، سه عدد هیچ دردی در این اوضاع درمان نمی کند.
رضایی از دیگر کارکنان داروخانه تصریح کرد: دیواری کوتاه تر از داروخانه نیست مراجعه کنندگان گمان می کنند ما دارو داریم ولی نمی دهیم، همه دعواها سر ما خراب می شود.
وی ادامه داد: هیچ وقت کارکنان داروخانه را ندیدند در زمان کرونا همه اقشاری که با بیماران سروکار داشتند نگاه ویژه ای داشتند ولی کسی کارکنان داروخانه را که هر روز با بیماران است ندید و به توجه نکرد.
خسروی رئیس اداره بهداشت و درمان شهرستان آمل در ادامه در گفتگو با خبرنگار بلاغ گفت:کمبود سرم و انتی بیوتیک مخصوص کودکان وجود دارد و مختص به شهرستان نیست، بلکه کشوری است، البته با پیگیری هایی که داشتیم از سوی دانشگاه خرید دارو انجام شده و امیدواریم به زودی حل شود.
وی با بیان شیوع ویروس آنفولانزا در آمل خاطرنشان کرد: با فصل سرما شیوع آنفولانزد را داریم که بیشترین شیوع آن در سطح مدارس است.
رئیس اداره بهداشت و درمان در جواب این سوال که آیا مدارس آمل تعطیل خواهند شد، اظهار کرد: در حال حاضر دستور عملی مبنی بر تعطیلی مدارس نداشتیم.
وی با تاکید اینکه بیماران حتما خود را قرنطینه کنند، عنوان کرد: یک اصل در بیماران ویروسی است که قرنطینه و درمان در منزل است، نباید به مدرسه یا مهد بروند.
خسرویی از بیماران خواست تا به پزشک خانواده خود مراجعه کنند و افزود: در درجه اول بیماران نیاز به انتی بیوتیک ندارند و سرم هم در مواردی نیاز است، حتما به پزشک مراجعه کنند و خودسرانه دارو مصرف نکنند.
وی خاطرنشان کرد: بازرسین در مدارس حضور پیدا می کنند تا پرتکل های آنفولانزا در مدارس نظارت کنند با ا اداره آموزش و پرورش نیز جلساتی گذاشته شد.
خسرویی از کاهش آنفولانزا خبر داد و تصریح کرد: با توجه چند هفته اخیر این هفته، مجموعا رصدی که می کنیم در سطح مراکز درگیری آنفولانزا کمتر شده است امیدواریم این روند کاهشی ادامه داشته باشد.
وی در خصوص بیماری کرونا گفت: بستری کرونایی ندارین، سرپایی هایی که تست کردنای آنان مثیت می شود هم کم هستند.
الهام تبار مادر یکی از دانش آموزان ابتدایی دختران در گفتگو با خبرنگار بلاغ عنوان کرد: در طول چهار هفته گذشته دخترم سه بار سرماخورده است، هر بار از همکلاسی هایش می گیرد، خیلی ضعیف شده، خانواده ها نباید فرزند مریض خود را راهی مدرسه کنند که به دیگران آسیی زده شود.