شهدا «معبر الهی» به سوی بهشت‌اند
شهدا «معبر الهی» به سوی بهشت‌اند
فرمانده سپاه آمل در دیدار با خانواده شهید ورزشکار «حسین قنبری نیاکی» به مناسبت ۱۷ شوال (روز فرهنگ پهلوانی و بسیج ورزشکاران)، شهدا را «معبری برای تنظیم مردم با خدا و ولایت» خواند و نقش ورزشکاران در دفاع مقدس را بی‌بدیل دانست.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ همزمان با سالروز ۱۷ شوال و روز بزرگداشت فرهنگ پهلوانی و بسیج ورزشکاران، جمعی از مسئولان شهرستان آمل با حضور در منزل شهید والامقام «حسین قنبری نیاکی» از شهدای سرافراز ورزشکار و فوتبالیست استان، با خانواده این شهید دیداری عمیق و معنادار داشتند.

در این دیدار، سید موسی حسین‌نژاد فرمانده سپاه آمل، رئیس اداره ورزش و جوانان، رئیس هیأت فوتبال و مدیر بسیج ورزشکاران شهرستان حضور داشتند.

وی این دیدار را «توفیقی الهی» و مصداق عینی «حق‌الناس» خواند و گفت: امروز توفیق شد که در ایام ۱۴۰۵ در کنار خانواده معظم شهید باشیم. روز فرهنگ پهلوانی و بسیج ورزشکاران را گرامی می‌داریم؛ دیدار با خانواده شهید، بی‌ترین تناسب را با این روز دارد.

شهدا فقط یک نام نیستند؛ «معبری» به سوی خدا

فرمانده سپاه آمل با تأکید بر اینکه شهدا فراتر از یادمان‌ها و نام‌ها هستند، خاطرنشان کرد: شهدا فقط یک نام نیستند؛ آن‌ها یک معبر، یک امتداد و یک پل ارتباطی میان مردم با خدا و انقلاب‌اند. مردم خود را به واسطه شهدا به ما و به نظام تنظیم می‌کنند.

وی دفاع مقدس را گنجینه تمام‌نشدنی فضل الهی دانست و افزود: تمام اقشار در این دفاع مقدس نقش داشتند؛ دانشجو، دانش‌آموز، بازاری، کارگر و بی‌گمان قشر ورزشکار. پهلوانانی همچون پوریای ولی و تختی، الگوی جوانمردی و مروت بودند و امروز شهدای ما در دفاع از حرم و حریم اهل بیت(ع) همین مسیر را ادامه می‌دهند.

تفاوت پهلوانی با قهرمانی؛ ماندگاری در تاریخ

حسین‌نژاد با مقایسه قهرمانی و پهلوانی تصریح کرد: قهرمانی ممکن است در بازه زمانی کوتاهی فراموش شود، اما مرام پهلوانی همچون پوریای ولی، همواره زنده و الهام‌بخش است. شهدا در مرام و معرفت چنان اوج گرفتند که عزیزالدانه خدا شدند و همچون آیات قرآن و امامزادگان، مقدس گشتند.

وی خطاب به خانواده شهید گفت: وقتی به منزل شهدا می‌آییم، سادگی، بی‌آلایشی، ساده‌زیستی و دوری از تعلقات دنیوی را می‌بینیم. عطر شهدا در این خانه‌ها جاری است. خدا را شاکرم که توفیق این دیدار نصیبمان شد.

هر شهید، شفیع ۸۰ هزار نفر در قیامت

فرمانده سپاه آمل با اشاره به جایگاه رفیع شهدا در قیامت بیان داشت: در قیامت، پیامبران الهی حضور دارند، اما ندا می‌آید: شهدا و صدیقین بروند بالا. شهید می‌گوید: من شفیع این هستم، حسابش را با من بگذارید. ما مسئولان نمره منفی بالایی داریم، اما شهدا با شفاعت خود ما را نجات می‌دهند.

وی با ذکر آماری تأکید کرد: هر شهید ۸۰ هزار نفر را شفاعت می‌کند. در شهرستان آمل حدود ۱۰۶۰ شهید داریم. همین تعداد فقط ۶۰ شهید برای شفاعت کل جمعیت ۴۳۰ هزار نفری شهر کافی است. پس کار ما بسیار سخت است. صندلی مدیریتی که ما بر آن نشسته‌ایم، حاصل خون ۱۲۰ شهیدی است که زیر پای این صندلی ریخته شده است.

خون شهیدان، بیمه انقلاب در برابر توطئه‌ها

حسین‌نژاد با روایت خاطره‌ای از عموی خود در یکی از عملیات‌ها، فداکاری فرماندهان را مثال زد: گروهان ۸۵ نفره به کمین دشمن خوردند. فرمانده گروهان وقتی دید آرپی‌جی‌زن جرئت نمی‌کند سر بلند کند، خودش آرپی‌جی را گرفت و با وجود اصابت گلوله دوشکا به سینه‌اش، سنگر دشمن را منهدم کرد. آن فرمانده تمام ساحت‌های خود را ـ پدری، همسری، فرزندی ـ فدای انقلاب کرد.

وی افزود: اگر امروز می‌بینیم در دهه شصت و حتی اکنون کشور با همه فرازونشیب‌ها سرپاست و راهپیمایی‌ها پرشور برگزار می‌شود، این برکت خون شهداست. تا زمانی که خون شهدا جاری است، هیچ اتفاقی برای انقلاب نمی‌افتد. این انقلاب بیمه و واکسینه شده است.

خداوند در مقاطعی «به جای ما شمشیر زد»

فرمانده سپاه آمل با استناد به کتاب تاریخ اسلام آیت‌الله جعفر سبحانی، گفت: در برخی مقاطع، خداوند خودش به جای ما شمشیر زد. در عملیات طبس، کودتای نوژه، غائله آمل، گنبد و سوادکوه، ما امکانات نداشتیم اما دشمن با مدرن‌ترین تجهیزات آمده بود. همان‌طور که عنکبوت در غار ثور از پیامبر(ص) محافظت کرد، خداوند در طبس نیز پرنده‌های کوچک را به سلاح خود تبدیل کرد. این قدرت از کجا می‌آید؟ از برکت خون شهدا. همین خون به ملت ایران توانایی ایستادگی در برابر هواپیماهای آواکس و هزاران میلیارد دلار تجهیزات دشمن را می‌دهد.

مازندران مدال‌آورترین استان کشور است

در ادامه، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان آمل با گرامیداشت یاد ۱۵۵ شهید جامعه ورزش آمل، به ویژه شهید قنبری نیاکی، گفت: امام خمینی(ره) فرمودند دیدار و سرکشی از خانواده شهدا بسیار پربرکت است. ان‌شاءالله دعای خیر خانواده شهدا بدرقه راه ما باشد.

وی با اشاره به افتخارات ورزشی استان افزود: ورزش مازندران در سال گذشته به اندازه ۱۸ کشور آسیا مدال کسب کرد. از پنج هزار شهید ورزشکار کشور، بیش از ۱۲۰۰ شهید ورزشکار متعلق به استان مازندران است؛ این نشان می‌دهد مازندران به حق «دیار علویان» نام گرفته است. این موفقیت مسئولیت ما را در قبال خانواده شهدا و مردم سنگین‌تر می‌کند.

در پایان، رئیس اداره ورزش و جوانان از زحمات مدیر بسیج ورزشکاران شهرستان به‌خاطر هماهنگی این دیدار و فعالیت‌های فرهنگی مستمر در طول سال و به‌ویژه در ایام پرافتخار جنگ رمضان، تقدیر و تشکر ویژه‌ای به عمل آورد.

به گزارش بلاغ؛ دیدار صمیمانه اما پرمعنای مسئولان شهرستان آمل با خانواده شهید ورزشکار «حسین قنبری نیاکی» در روز فرهنگ پهلوانی و بسیج ورزشکاران، بار دیگر تجدید میثاقی آتشین با آرمان‌های شهدا و تأکیدی قاطع بر تداوم راه پرافتخار آنان بود؛ راهی که به فرموده فرمانده سپاه آمل، «از جنس جوانمردی، پهلوانی و شهادت» است و تا ابد ماندگار خواهد ماند.

انتهای پیام/