به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی  پایگاه خبری‌ تحلیلی «سفیر هراز»، به نقل از بلاغ؛ عابدین داغمه‌چی در آیین پرشکوه محفل انس با قرآن کریم  که در آستان مقدس حضرت خضر (ع) شهرستان آمل برگزار شد، با اشاره به جایگاه بی‌بدیل قرآن کریم به عنوان کتاب هدایت و مهربانی، خطاب به نسل جوان حاضر در مراسم اظهار داشت: فرزندان عزیز، قرآن بهترین راهنمای زندگی و نور فراروی شما در مسیر رشد و کمال است. هرچه بیشتر با این کتاب آسمانی مأنوس شوید، قلب‌هایتان با نور ایمان و دانایی درخشان‌تر می‌شود.

وی با تأکید بر نقش محافل قرآنی در گسترش مهر و همدلی در جامعه، افزود: این جلسات پرشور قرآن، همچون نسیمِ رحمت الهی، دل‌ها را صفا می‌بخشد و شما نوجوانان عزیز را همچون نگینی در برابر آسیب‌ها و ترفندهای فرهنگی دشمنان مصون می‌دارد. یادگیری و انس با قرآن، شما را در زندگی قدرتمند و سربلند می‌کند.

فرمانده سپاه آمل قرآن کریم را کتاب زندگی و برنامه جامع خوشبختی برای همه انسان‌ها خواند و بیان داشت: اگر شما فرزندان ایران اسلامی با قرآن مأنوس باشید، هم خودتان از برکات معنوی و امنیت واقعی بهره‌مند می‌شوید و هم باعث سربلندی و پیشرفت کشور عزیزمان خواهید شد.

به گزارش بلاغ؛ این مراسم معنوی که به میزبانی مدرسه دخترانه مشکات ترتیب یافته بود، با تلاوت دلنشین آیاتی از کلام‌الله مجید توسط حافظان خردسال و نوجوان این مدرسه آغاز شد.

در ادامه، قاریان و حافظان برجسته کشوری، دکتر حدیثه و ثنا نظری، تلاوت‌های مسحورکننده‌ای از آیات نورانی قرآن کریم ارائه کردند که بر طراوت و جلوه معنوی محفل افزود

در پایان این مراسم، از زحمات دست‌اندرکاران برگزاری این محفل، به‌ویژه مدیران و مربیان مدرسه مشکات، تقدیر و با اهدای لوح تقدیر از حافظان و عوامل اجرایی، مراسم به کار خود پایان داد.

انتهای خبر/