پیکر شهید «محمدمهدی حداد» در آمل تشییع شد
پیکر شهید «محمدمهدی حداد» در آمل تشییع شد
همزمان با لحظات تحول طبیعت و سال نو، مردم ولایتمدار آمل، عصر دیروز پیکر مطهر سرباز شهید «محمدمهدی حداد» از شهدای جنگ رمضان را که در حملات موشکی آمریکا و رژیم صهیونیستی در تهران به شهادت رسید، تشییع شد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ همزمان با دمیدن روح بهار در آخرین روز سال ۱۴۰۴ و لحظات پرافتخار تحویل سال نو، مردم ولایتمدار شهرستان آمل، عصر دیروز با حضور کم‌نظیر خود، پیکر مطهر سرباز شهید «محمدمهدی حداد» را بر فراز دستان تشییع کردند. این شهید والامقام که در جریان حملات موشکی آمریکا و رژیم صهیونیستی در تهران به شهادت رسیده بود، در زادگاهش روستای نوآباد (شاهکتی) در کنار هفت‌سین طبیعت آرام گرفت؛ آرامگاهی که مزین به نام سربازی شد تا خونش آغازی ماندگار برای سالی سرشار از غیرت و استقامت رقم زند.

مراسم تشییع این شهید ۱۸ ساله، عصر دیروز پس از اقامه نماز وحدت‌بخش جمعه به امامت حجت‌الاسلام یعقوبیان، امام جمعه آمل، از مقابل مصلای قدس این شهر تا میدان ۱۷ شهریور برگزار شد. هزاران نفر از شهروندان آملی با در دست داشتن تصاویر شهید و پرچم‌های مقدس جمهوری اسلامی، با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، بار دیگر عهدی دوباره با آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری بستند.

در این آیین باشکوه، سردار «حسن مفخمی‌شهرستانی» فرمانده انتظامی مازندران، جمعی از مسئولان محلی، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، روحانیان و اقشار مختلف مردم حضور داشتند و پیکر مطهر این سرباز فداکار را تا آرامگاه ابدیاش همراهی کردند.

پیکر مطهر شهید «محمدمهدی حداد» که در دومین روز از حملات تجاوزکارانه اخیر آمریکایی-صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران در پایتخت به شهادت رسیده بود، پس از عملیات آواربرداری و تأیید هویت از طریق آزمایش‌های DNA، نهایتاً در زادگاهش روستای نوآباد (شاهکتی) از توابع بخش دابودشت شهرستان آمل به خاک سپرده شد.

خاکسپاری این شهید والامقام در لحظاتی انجام شد که طبیعت مازندران خود را برای دمیدن بهار و سال ۱۴۰۵ آماده می‌کرد؛ گویی تقدیر چنین رقم خورده بود که آغاز بهار انقلاب اسلامی با خون پاک این سرباز وظیفه، پیوندی ابدی با غیرت و مقاومت مردم ایران بخورد.

روایت هم‌محلی‌ها و دوستان: «مهدی افتخار روستای نوآباد بود»

در حاشیه این مراسم، جمعی از هم‌محلی‌ها، دوستان و همرزمان شهید با چشمانی اشک‌آلود، از ویژگی‌های اخلاقی و روحیه انقلابی این شهید ۱۸ ساله گفتند.

«رمضان  محمدی»، از همسایگان خانواده شهید، در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: «مهدی از نوجوانی عاشق اهل بیت (ع) بود. همیشه در مسجد روستا حضور فعال داشت و هر وقت صحبت از دفاع از حرم یا نظام می‌شد، چشمانش برق می‌زد. می‌گفت سربازی برایش افتخار است.»

«حسین عابدینی»، دوست صمیمی شهید نیز با اشاره به اخلاق نیکوی او خاطرنشان کرد: «همیشه لبخند بر لب داشت، اما در برابر ظلم سکوت نمی‌کرد. آخرین باری که دیدمش، گفت: «من اگر شهید شوم، خوشحالم چون به آرزوی دیرینه‌ام رسیده‌ام.»»

یکی از همرزمان شهید در کلانتری سیدخندان تهران نیز در گفت‌گویی کوتاه بیان کرد: «مهدی در سربازی الگوی اخلاق بود. روز حادثه در خط مقدم بود و با شجاعت تمام به وظیفه‌اش عمل کرد. شهادت حقش بود.»

گفتنی است، با احتساب شهید «محمدمهدی حداد»، تاکنون ۷ نفر از اهالی شهرستان آمل در جنگ تحمیلی سوم به درجه رفیع شهادت نائل آمده‌اند که پیکر مطهر سه تن از این شهدا در این شهرستان به خاک سپرده شده است. این مراسم که همزمان با بیست‌مین روز از حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک کشورمان برگزار شد، بار دیگر نشان داد مردم ایران اسلامی پیمان خود را با شهدا و آرمان‌های انقلاب تا پای جان استوار نگه داشته‌اند.

انتهای خبر/