مردم مازندران دیگر تحمل تأخیر در رسیدگی به مشکلات را ندارند
مردم مازندران دیگر تحمل تأخیر در رسیدگی به مشکلات را ندارند
رضا حاجی‌پور، نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی گفت : ما به دنبال خروجی عملی هستیم. موضوعاتی که امروز مطرح شد، باید به سرعت پیگیری و اجرایی شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز، رضا حاجی‌پور، نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی، طی گفتگویی؛ با اشاره به معضل ترافیک در استان، افزود: همشهریان ما ساعت‌ها در ترافیک می‌مانند. این جلسه برای پاسخگویی به دردهای مردم مازندران است. امروز فریاد مردم آمل و تمام استان را می‌شنویم و به دنبال خروجی عملی هستیم.

وی از برگزاری جلسات متعدد با حضور استاندار و برخی مسئولان تقدیر کرد، اما خاطرنشان ساخت: استاندار مازندران تمام‌ قد پای کار ایستاده است، اما حل مشکلات نیازمند حضور وزرا و معاونان رئیس‌جمهور است.

حاجی‌پور به موضوع پسماند در مازندران اشاره کرد و گفت: برای حل مشکل پسماند، جلسات متعددی برگزار و اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان نیز اختصاص یافت. محل دفن پسماند نیز مشخص شد، اما متأسفانه پیمانکار حاضر نشده کار را آغاز کند.

وی با تأکید بر لزوم نتیجه‌گیری از این نشست، گفت: ما به دنبال خروجی عملی هستیم. موضوعاتی که امروز مطرح شد، باید به سرعت پیگیری و اجرایی شوند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس از وزیر جهاد کشاورزی و دیگر مسئولان خواست تا با دستور فوری، مشکلات مطرح‌شده را حل کنند و افزود: اگر تصمیمی گرفته می‌شود، باید بلافاصله ابلاغ و اجرا شود. مردم مازندران دیگر تحمل تأخیر در رسیدگی به مشکلات را ندارند.