جمعه‌های انتظار!
جمعه‌های انتظار!
یک کارشناس دینی گفت: جمعه‌ها، پنجره‌ای به سوی آسمان‌اند؛ نسیمی از امید و نور که دل‌های مشتاق را به یاد امام زمان (عج) روشن می‌کند. هر دعا، هر سکوت عاشقانه، نویدی است برای آمدن روزی که عدالت و مهر بر زمین خواهد تابید و زندگی‌ها تازه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، به نقل از بلاغ؛ حسن قربان‌زاده در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار کرد: جمعه‌ها، روزی که زمین و زمان به انتظار نشسته‌اند، بی‌تاب نگاه عاشقانی است که دل در آستانه‌ی ظهور نهاده‌اند. در خلوت مسجد، هر سجده، نوای امید به آمدن اوست و هر دعا، نسیمی است که از دوردست غیب می‌آید.

وی افزود: امام زمان (عج) نه فقط یک نام، بلکه پناه دل‌های تشنه‌ی عدالت است. هر جمعه که می‌آید، یادآور این وعده است که ظلم و تاریکی پایانی دارد و صبح عدل و نور در راه است.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: انتظار، نه تنها صبر است، که تمرین عشق است. عاشقان، در هر نگاه به افق، در هر تپش دل، ردپای حضور او را جست‌وجو می‌کنند. جمعه‌ها فرصتی است تا دل‌ها از غم دنیا سبک شود و با شوق دیدار او پرواز کنند.

قربان‌زاده ادامه داد: آسمان جمعه، رنگی دیگر دارد؛ مهربانی و آرامش در آن موج می‌زند. باد، پیام‌آور سلامتی و امید است و نسیم، نویدگر آمدن صاحب زمان، که چشم‌ها به دیدارش خیره‌اند و دل‌ها در انتظار.

وی خاطرنشان کرد: گاهی انتظار در سکوت خانه‌ها جاری می‌شود، وقتی چراغی روشن می‌کنیم و دعایی ساده برای ظهور می‌خوانیم. همان دعاها، نخ‌های اتصال ما با امام زمان است، حلقه‌هایی که دل را به او پیوند می‌دهد.

این کارشناس مذهبی یادآور شد: جمعه‌ها یادآور وعده‌ای است که هر عاشق و دلداده‌ای در دل خود تکرار می‌کند: «او خواهد آمد.» این آمدن، نه فقط پایان ظلم، که تولدی دوباره برای روح‌های مشتاق است.

قربان‌زاده گفت: انتظار، صبر نیست، بلکه تلاشی است عاشقانه برای پاک‌سازی دل‌ها و آماده کردن زمین برای پذیرایی از او. هر نیت پاک، هر لبخند مهربان، هر دست یاری‌رسانی، نشانه‌ای از آمادگی ماست.

وی عنوان داشت: در دل شب‌های جمعه، هنگامی که ستارگان در آسمان می‌درخشند، شاید صدای قلب‌های منتظر را بشنویم؛ ضربانی که با امید به آمدن آن خورشید عدالت می‌تپد.

این کارشناس مذهبی افزود: امام زمان (عج) نماد عدالت، مهر و رحمت است. یاد او، در جمعه‌ها، دل‌ها را آرام می‌کند و آنان که در غربت و سختی هستند، نوید صبر و امید می‌دهد.

قربان‌زاده اظهار کرد: هر جمعه، پنجره‌ای به سوی آسمان است. پنجره‌ای که از آن نور عشق به دل‌های منتظر می‌تابد و تاریکی را به روشنایی بدل می‌کند.

وی گفت: انتظار، هنر عاشقی است. هرگاه دل‌ها به یاد او تازه شود، حتی در شلوغی دنیا، لحظه‌ای سکوت و انس با حقیقت جاری می‌شود. جمعه‌ها، زمان تمرین همین هنر است. امید به ظهور او، چشمه‌ای است که خستگی و یأس را می‌شوید و جوانه‌های ایمان را در دل‌ها می‌پروراند. همان امید، پیوندی است میان انسان و خدای عدل و رحمت.

این کارشناس مذهبی در پایان با اشاره به اینکه پس هر جمعه که می‌آید، دلیلی تازه برای شادمانی و امید است، افزود: روزی که در آن، دل‌ها آماده پذیرش خورشید عدالت می‌شوند و زمزمه‌های انتظار، در گوش جان‌ها جاری می‌شود. بیایید در این جمعه‌ها، دل‌هایمان را برای آمدنش روشن کنیم، با دعا و عشق، با مهر و خدمت. روزی خواهد آمد که انتظار به پایان می‌رسد و ما در سایه‌ی عدالت او، زندگی‌ای تازه و روحانی خواهیم داشت.

انتهای خبر/