توزیع بیش از ۱۲ هزار تن نهاده دامی در آمل
توزیع بیش از ۱۲ هزار تن نهاده دامی در آمل
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل با تأکید بر عزم راسخ خود در حمایت از دامداران و ارتقاء رونق اقتصادی منطقه، از توزیع موفقیت‌آمیز ۱۲ هزار و ۳۳۷ تن انواع نهاده‌های دامی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛  محمد هادی‌زاده در گفتگو با این پایگاه خبری؛ ضمن تشریح جزئیات این توزیع گسترده، اظهار داشت: با اتکاء به سیاست‌های حمایتی دولت و با تلاش شبانه‌روزی همکارانمان، توانستیم این حجم قابل توجه از نهاده‌ها را از طریق هشت کارگزار معتبر و تحت نظارت دقیق، به دست دامداران پرتلاش منطقه برسانیم.

وی افزود: در مجموع، ۵۶۷۰ تن جو، ۱۴۹۶ تن ذرت، ۱۷۹.۴۸۳ تن سویا، ۴۳۹۳ تن سبوس و ۵۹۹.۴۱۴ تن کنسانتره در اختیار دامداران قرار گرفت. این میزان نهاده، نیاز غذایی بیش از ۴۴ هزار رأس دام سنگین و ۳۲۹ هزار رأس دام سبک را پوشش داده و اطمینان خاطر را برای تولیدکنندگان این بخش فراهم کرده است.

هادی‌زاده با اشاره به چشم‌انداز روشن پیش رو، بر تداوم این روند حمایتی تأکید کرد و گفت: توزیع مستمر نهاده‌ها با هدف تنظیم بازار و جلوگیری از هرگونه نوسان قیمتی، با قوت ادامه خواهد یافت. از دامداران عزیز تقاضا داریم با مراجعه به کارگزاران مجاز، نسبت به دریافت سهمیه خود اقدام کرده و از این فرصت برای رونق کسب‌وکار خود بهره‌مند شوند.

وی با برنامه‌ریزی دقیق و نگاهی رو به جلو، مصمم است تا با فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم و حمایت همه‌جانبه، زمینه را برای شکوفایی هرچه بیشتر صنعت دامپروری، افزایش تولیدات کیفی و کمی، و در نهایت، دستیابی به توسعه‌ای پایدار و همه‌جانبه در این خطه حاصلخیز فراهم آورد. این تلاش‌ها نویدبخش آینده‌ای درخشان برای دامداران و اقتصاد منطقه است.

انتهای خبر/