به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»،دکتر رضا حاجی پور در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت حادثه تلخ انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس و از دست دادن جان تعدادی از هموطنانمان در این حادثه و همچنین تبریک روز معلم، روز شوراها و روز کارگر، خطاب به وزیر ورزش و جوانان، گفت: شهرستان آمل افتخارآفرینی های زیادی در سطح بین المللی، جهانی و آسیایی برای کشورمان داشته است، جوانان ما ۶ بار با ۶ مدال خوشرنگ المپیکی پرچم جمهوری اسلامی ایران را در جهان بالا بردند، دانش آموزان ما هم همین امسال ۲ مدال المپیکی در بازی های المپیک دانش آموزی کسب کردند.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ در شهرستان آمل ۴۰ مدال ورزشی داشتیم و در همین سال ۱۴۰۴ حدود ۷ مدال کسب کردیم که یک مدال آن جهانی و توسط خانم دریایی کسب شده است، همچنین ۴ مدال آسیایی توسط هادی ساروی، فردین هدایتی و دیگر ورزشکاران ما در بازی های آسیایی برای کشور به ارمغان آورده شده است اما ما یک ورزشگاه بین المللی نداریم.
حاجی پور در پایان گفت: شرکت کاله شروع به ساخت یک ورزشگاه در شهرستان آمل کرده است اما جلوی آن را گرفته اند؛ بیایید کمک کنیم این مشکل رفع و مسیر ورزشکاران ما تسهیل شود.