به گزارش خبرنگار پایگاه خبریتحلیلی «بلاغ» به مناسبت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجتالاسلام حاجی زاده امام جمعه دابودشت و دشت سر به همراه حجتالاسلام رحمتی مسئول دفتر نمازجمعه با حضور در ناحیه مقاومت بسیج سپاه آمل، با سرهنگ پاسدار عابدین داغمه چی فیروزجایی فرمانده ،حجت الاسلام زارعیان مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه و جمعی از نیروهای این مجموعه دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار حجتالاسلام حاجی زاده با تبریک این مناسبت، بر نقش بیبدیل سپاه در دفاع از ارزشهای اسلامی، از تلاشهای سپاه، ادامه فعالیتهای جهادی و خدمترسانی به مردم را ستود و اظهار امیدواری کرد این همکاریها در مسیر پیشرفت و توسعه شهرستان آمل تداوم یابد.
سرهنگ داغمه چی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه آمل نیز در این دیدار، با تشکر از حضور امام جمعه دابودشت و دشت سر، بر ادامه خدمترسانی جهادی و همکاری با ادارات شهرستان برای رفع مشکلات مردم تأکید کرد.