به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» به نقل از «بلاغ»، غروب یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴، حادثهای تلخ در محور کوهستانی هراز _ بلده رخ داد که بر اثر ریزش ناگهانی حجم زیادی از مصالح بر روی یک خودروی عبوری، متأسفانه دو سرنشین آن جان باختند.
به گفته منابع محلی، این ریزش که منشأ آن احتمالاً به معادن فعال در اطراف محور بازمیگردد، علاوه بر ایجاد اختلال در تردد خودروها، ایمنی رانندگان را بهشدت تهدید کرده و ضرورت بررسی فوری علت حادثه و اتخاذ تدابیر ایمنی را دوچندان کرده است.
مصطفی سوادکوهی سرپرست فرمانداری شهرستان آمل در گفتگو با خبرنگار «بلاغ»، این پروژه را پاسخی فوری به دغدغههای مردم آمل و مسافران شمال کشور دانست و تأکید کرد: اجرای این طرح بخشهای اولویتدار هراز را سریعتر وارد فاز عملیاتی میکند.
وی در تشریح جزئیات این موضوع گفت: در پی بازدید از محور هراز و بررسی گلوگاههای ترافیکی، استاندار مازندران با نگاه ویژه به دغدغههای مردم شهرستان آمل و مسافران، دستور اجرای بخش جدیدی از عملیات عمرانی را صادر کرد. در همین راستا، جلسهای با حضور مسئولان ارشد استانی به ریاست استاندار برگزار و تصمیم بر آن شد که مصافتی از مسیر، تحت بهسازی فوری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه این عملیات شامل دو محدوده کلیدی در مسیر است، افزود:۴ کیلومتر نخست از محدوده پلیسراه بایجان تا تونل وانا، با برنامهریزی دقیق تا پایان تابستان به بهرهبرداری خواهد رسید. همچنین ۴ کیلومتر از منطقه چلاو که بخشی از گرههای ترافیکی محور در آن شکل میگیرد، با تخصیص اعتباری ویژه تحت پوشش طرح قرار گرفت.
سرپرست فرمانداری شهرستان آمل درباره منابع مالی این پروژه اظهار کرد: با دستور ویژه استاندار از اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومانی پروژه جدید، ۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات بحران، ۵۰ میلیارد از بودجه استانی و ۴۰ میلیارد تومان از منابع داخلی شرکت آب منطقهای تامین خواهد شد.
سوادکوهی در پایان خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، بخشهای اولویتدار محور هراز در مدت زمان کوتاهتری وارد فاز عملیاتی میشوند و گام مهمی در کاهش ترافیک، افزایش ایمنی و رفاه مردم و مسافران این مسیر برداشته خواهد شد.
به گزارش بلاغ؛ جاده هراز، یکی از زیباترین و پرترددترین مسیرهای ارتباطی بین تهران و شمال ایران است. به همین خاطر همواره مورد توجه مسافران و گردشگران بود. این جاده ۱۵۰ کیلومتری که با اختلاف ارتفاع ۹۰۰ تا ۲۷۰۰ متری، تهران را به آمل متصل میکند، علاوه بر جایگاه حیاتی در حملونقل شمال کشور، بهدلیل مناظر خیرهکنندهاش، یکی از پرترددترین و چالشبرانگیزترین مسیرهای کشور محسوب میشود. زمان معمول سفر ۳ تا ۴ ساعته در این محور، در اوج مسافرتها بهطور قابل توجهی افزایش مییابد.
ضروری است رانندگان در صورت تردد در این مسیر، احتیاط بیشتری به خرج دهند و از سرعت مجاز فراتر نروند و فاصله ایمنی را رعایت کنند و در صورت امکان، از تردد غیرضروری در شب خودداری شود.
انتهای خبر/