آغاز «شب‌های تئاتر» در آمل با ۴ اثر نمایشی
آغاز «شب‌های تئاتر» در آمل با ۴ اثر نمایشی
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل از اجرای ۶۷ سانس نمایش در ماه‌های مهر و آبان در این شهر خبر داد و گفت: چهار گروه نمایشی، آثار خود را روی صحنه می‌برند.

به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی«سفیر هراز»، به نقل از بلاغ؛ رضا کسب ور در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی «بلاغ» اظهار داشت: با برنامه‌ریزی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل، ۴ گروه نمایشی از اوایل مهرماه تا نیمه آبان‌ماه، برنامه‌های خود را روی صحنه خواهند برد تا میزبان علاقه‌مندان به هنرهای نمایشی باشند.

وی از برنامه‌های گسترده تئاتر پاییزه این شهر خبر داد و گفت: واقعاً پاییز امسال برای ما و همه دوستداران تئاتر در آمل، فصل بسیار پربار و پرجنب‌وجوشی است. ما شاهد اجرای چهار نمایش متفاوت در بازه زمانی اوایل مهر تا نیمه آبان خواهیم بود که در مجموع ۶۷ سانس نمایشی را شامل می‌شود. این برنامه گسترده، در حقیقت نشان‌دهنده ظرفیت بالای انسانی و اشتیاق وافر مردم این منطقه به فعالیت‌های فرهنگی و هنری است. ما در ارشاد تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا این فرصت استثنایی را برای علاقه‌مندان فراهم کنیم.

مسئول واحد هنرهای نمایشی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل در ادامه درباره محل اجرا و جزئیات برنامه‌ها افزود: نمایش زهر مار به کارگردانی آقای مجید شعاعی، از ۱۷ تا ۲۸ مهرماه به مدت ۱۲ شب در بلک باکس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرا می‌شود. نمایش محله شارلم به کارگردانی سرکار خانم شیما انصاری از ۲۵ مهر تا ۱۰ آبان، به مدت ۱۶ شب، در سالن فرهنگ شریف میزبان تماشاگران خواهد بود. برای تماشای نمایش طالب و زهره به کارگردانی سرکار خانم پونه قدیری، علاقه‌مندان باید به سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه شمال مراجعه کنند. این اثر از ۲۷ مهر تا ۱۶ آبان، و به مدت ۲۰ شب روی صحنه می‌رود. همچنین نمایش سلول سیاه به کارگردانی آقای سهیل شیخ‌متولی، از ۳ تا ۱۵ آبان، به مدت ۱۳ شب، در بلک باکس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل اجرا خواهد شد.

کسب‌ور با اشاره به فعالیت‌های نمایشی ماه‌های گذشته نیز گفت: این فصل پربار تئاتر، در واقع از اول مهر و با اجرای نمایش ماه مهر از سال شصت به کارگردانی آقای علی زارع در بلک باکس ما آغاز شده بود که تا ششم مهرماه ادامه داشت. اما اگر بخواهیم به عملکرد نیمه اول سال اشاره کنم، باید بگویم که در شش ماه نخست سال جاری، ۵۲ نمایش در بلک باکس این اداره به روی صحنه رفته است. وقتی اجراهای جدید مهر و آبان را به این عدد اضافه کنیم، تعداد کل سانس‌های نمایشی در آمل به عدد قابل توجه ۱۱۹ سانس خواهد رسید. این آمار به‌وضوح گویای رونق و پویایی بی‌نظیر عرصه تئاتر در شهرستان ماست.

وی در پایان ضمن دعوت از مردم هنردوست آمل برای حضور در اجراها گفت: از همه هموطنان و به‌ویژه مردم هنردوست آمل دعوت می‌کنم تا از این حرکت فرهنگی گسترده استقبال کنند و از تجربه‌های هنری متنوع و باکیفیتی که گروه‌های نمایشی زحمت‌کش ما ارائه می‌دهند، نهایت بهره را ببرند. امیدواریم این شب‌های پرستاره تئاتر، پاییزی گرم و به‌یادماندنی را برایشان بسازد.