مادر شهید “عبدالرضا ملکیان” به فرزند شهیدش پیوست
مادر شهید “عبدالرضا ملکیان” به فرزند شهیدش پیوست
پیام مشترک تسلیت سرپرست فرمانداری شهرستان و فرمانده سپاه آمل به مناسبت درگذشت مادر شهید "عبدالرضا ملکیان"

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» مصطفی سوادکوهی سرپرست فرمانداری شهرستان و سرهنگ داغمه چی فرمانده سپاه آمل؛ در پیامی مشترک درگذشت مادر بزرگوار شهید “عبدالرضا ملکیان” را تسلیت گفتند.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

کلُّ مَنْ عَلیها فَان وَ یبقَی وَجْهُ رَبَّک ذوالـجلالِ والاکـرامِ

درگذشت مادر مومنه و پرهیزکار، ام الشهید حاجیه خانم ربابه غلامی موجب تالم و تأثر فراوان گردید.

مادران مومنه شهدا که عزیزترین هستی خود را در دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی فدا کردند، اسوه های واقعی ایثار و گذشت هستند که در سایه ارادت خالصانه به خاندان عصمت و طهارت (ع) و با تاسی به سیره حضرت فاطمه زهرا (س)، فرزندان شجاع، بصیر و انقلابی تربیت و در دفاع از ارزش‌ها، تقدیم ایران اسلامی کردند.

اینجانبان مصیبت درگذشت بانوی ماجده و مؤمنه، مرحومه حاجیه خانم ربابه غلامی را به محضرخانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران، بازماندگان و عموم مردم شهید پرور شهرستان هزار سنگر آمل تسلیت عرض می‌کنیم و ‌از درگاه ایزد منّان رحمت واسعه و علو درجات آن فقیده سعیده و همنشینی با فرزند شهیدش را مسألت می‌نمائیم

بسیجی شهید عبدالرضا ملکیان فرزند: فضل الله متولد: ۱۳۴۳/۰۶/۱۰ که بعنوان اولین بسیجی شهید شهرستان در تاریخ: ۱۳۶۰/۰۲/۰۷ در مریوان کردستان به شهادت رسید.

 

انتهای خبر /