به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ بیژن پولادی در مراسم گرامیداشت مقام معلم و چهلمین روز شهادت امین قائد و سیاستمدار حکیم، شهید علی لاریجانی و فرزندش مرتضی لاریجانی، که در سالن همایشهای دانشگاه شمال برگزار شد، از احداث بنیاد حکمت و فلسفه شهید لاریجانی» در منطقه لاریجان خبر داد.
وی با اشاره به ویژگیهای برجسته و کمنظیر شهید علی لاریجانی، ایشان را انسانی وارسته، متدین، جهادی و مسئلهمحور توصیف کرد و گفت: این شهید بزرگوار هرگز در برابر مشکلات سکوت نکرد و همواره در پی ارائه راهحلهای عالمانه و حکیمانه برای مسائل کشور بود.
فرماندار آمل افزود: شهید لاریجانی وفادارترین سرباز به اسلام ناب محمدی، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران بود و نگاهی توأمان به اسلامگرایی و ملیگرایی ایرانی داشت؛ به گونهای که هم به مبانی دینی و هم به عزت و سربلندی این مرزوبوم عشق میورزید.
پولادی با تأکید بر ابعاد مغفولمانده از شخصیت این سیاستمدار حکیم و خستگیناپذیر خاطرنشان کرد: «در اندیشه و سیره شهید لاریجانی، حرمت و آبروی نظام از هر چیزی مهمتر بود. ایشان با جان و دل از حریم ولایت و کیان انقلاب دفاع میکرد و خود را سپری در برابر تیرهایی میدانست که به سوی اصل ولایت و نظام نشانه رفته بودند. مظلومیت این مرد بزرگ در تاریخ انقلاب ثبت خواهد شد و نسلهای آینده خواهند دانست چه سرمایههای ارزشمندی را از دست دادهاند.»
وی با بیان اینکه به پاس مقام شامخ این شهید اندیشمند و فرزند برومندش، در منطقه لاریجان آمل، بنیاد حکمت و فلسفه شهید دکتر علی لاریجانی احداث خواهد شد، ادامه داد: این بنیاد نه فقط یک مکان فیزیکی، بلکه مرکزی برای نشر اندیشه، تعمیق حکمت، ترویج فلسفه اسلامی و پرورش نخبگان متعهد خواهد بود و به فضل الهی در آیندهای بسیار نزدیک به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش بلاغ، با تحقق این وعده، لاریجان به قطب تفکر، خردورزی و فلسفهپژوهی اسلامی تبدیل خواهد شد و نام شهید لاریجانی برای همیشه در تاریخ دیار علم، ادب و اندیشه ایران ماندگار خواهد ماند.
انتهای خبر/
















































