افتتاح واحد مسکونی، دهیاری و سالن ورزشی در دابودشت آمل
افتتاح واحد مسکونی، دهیاری و سالن ورزشی در دابودشت آمل
یک واحد مسکونی، ساختمان دهیاری و سالن ورزشی در دابودشت آمل با حمایت خیرین و مشارکت گروه‌های جهادی افتتاح شد .

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، همزمان با ایام دهه ولایت و عید غدیر، یک واحد مسکونی در دبستان شهدای هندوکلا با همکاری کانون خدمت رضوی شهرستان آمل و مشارکت خیر آملی، امیر میران به بهره‌برداری رسید.

احمد کوهستانی، مدیر کانون خدمت رضوی شهرستان آمل اعلام کرد این چهارمین پروژه مسکن در شهرستان است که توسط این خیر ساخته شده و با مساحت ۷۰ متر مربع و هزینه‌ای بالغ بر ۸۵۰ میلیون تومان، امروز افتتاح و در اختیار نیازمندان این بخش قرار گرفت.

مشارکت گروه‌های جهادی در ساخت واحدهای مسکونی

جعفری، مسئول اردوی جهادی آستان قدس رضوی در مازندران نیز در این مراسم گفت: اردوی جهادی استان، با همکاری خیرین، کمیته امداد، بهزیستی و سپاه، در سال گذشته موفق به احداث و تعمیر ۲۳ واحد مسکونی شد که مجموع هزینه‌های آن بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: در سال جاری، ۷ پروژه جدید در دست اجرا قرار دارد که یکی از آن‌ها، واحد مسکونی افتتاح‌شده در آمل توسط خیر امیر میران است.

جعفری همچنین ابراز امیدواری کرد تا پایان سال، پروژه‌های بیشتری در سطح استان اجرا شود و از خیرین درخواست کرد که در این زمینه مشارکت بیشتری داشته باشند.

افتتاح ساختمان دهیاری و سالن ورزشی روستای هندوکلا

علاوه بر این، ساختمان دهیاری و سالن ورزشی روستای هندوکلا نیز با مساحت ۱۲۰ متر مربع و هزینه‌ای بالغ بر ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.