خدمت در عتبات عالیات، توفیق «مشاوران امین» ائمه است
خدمت در عتبات عالیات، توفیق «مشاوران امین» ائمه است
فرمانده سپاه آمل، در دیدار با رئیس و اعضای ستاد عتبات عالیات این شهرستان، با تأکید بر جایگاه رفیع خدمت به حرم‌های مطهر، خدمتگزاران این عرصه را «مشاوران امین» ائمه اطهار(ع) در دوران حیات و پس از شهادتشان دانست و بر لزوم دوری از خودخواهی، غرور و تکبر در این مسیر مقدس تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی سفیر هراز،؛ سید موسی حسین‌نژاد؛ امروز در جمع رئیس و اعضای ستاد عتبات عالیات شهرستان آمل، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافع حرم، امنیت و سلامت، به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای والامقام دیار علویان (۱۴۵۰۰ شهید استان مازندران و ۱۰۶۰ شهید شهرستان آمل)، اظهار داشت: خوشحالم که توفیق خدمت به شما عزیزانی را دارم که در «دربار ائمه اطهار(ع)» کار می‌کنید. اعتقاد من این است که ائمه(ع) هم در دوران حیات و هم پس از شهادتشان، مشاورانی امین دارند و شما عزیزان در زمره این مشاوران هستید.

 

وی افزود: شخصیتی که ائمه اطهار(ع) به ویژه امام حسین(ع) دارند، در میان مردم غریب‌الوطنی عراق و سوریه، در شخصیت شما خدمتگزاران متجلی می‌شود و مردم نماد آن بزرگواران را در رفتار شما می‌بینند.

 

هشدار فرمانده سپاه نسبت به «آلزایمر غرور»

سرهنگ حسین‌نژاد با هشدار نسبت به آفات اخلاقی مانند خودخواهی، خودکامگی، خودبرتربینی و خودشیفتگی، خاطرنشان کرد: ائمه(ع) از این واژه «خود» فراری بودند. تکبر و غرور، «آلزایمر» می‌آورد و باعث می‌شود گذشته خود را فراموش کنیم. ماجرای حضرت یوسف(ع) که یک لحظه غرور (سواره بر اسب دیدن پدر) باعث شد سلسله نبوت از خاندانش برداشته شود، عبرت بزرگ است.

 

فرمانده سپاه آمل با بیان اینکه برخی جلسات کوچک نیز شأن یک عالم و شخصیت برجسته است، گفت: پیامبر اکرم(ص) در حجره خود اطراف کعبه برای یک یا دو نفر هم صحبت می‌کردند و آنها را به اسلام دعوت می‌نمودند. اینکه امروز اطرافیان به ما بگویند «جلسه با ۳۰ نفر در شأن شما نیست»، تحریک نفس و نفسانیات است.

 

خاک زیر پای خادم عتبات، مقدس است

وی با اشاره به قداست خاک حرم‌های مطهر، تصریح کرد: خاک کعبه، حرم امیرالمؤمنین(ع) و بقیع، خوردنش حرام است، اما تنها خاکی که خوردنش حلال است، خاک کربلاست! شما برای همان خاک کار می‌کنید. اگر شخصیت ما وزین و قدرتمند است، به برکت همین خاک است. از این رو باید از بسیاری از خطاهای رفتاری و گفتاری مبرا باشیم.

 

حسین‌نژاد با تأکید بر لزوم «سعه صدر» و «تاب‌آوری» به سبک پیامبر(ص) که در طائف سنگ خورد و استخوانش شکست، یادآور شد: شهرستان آمل ۱۰۶۰ شهید تقدیم انقلاب کرده و هیچ شهیدی نگفت خط مقدم نمی‌روم. کسی که در این جایگاه خدمت قرار می‌گیرد، باید آمادگی تحمل ناملایمات را داشته باشد. حضرت فاطمه زهرا(س) از پنج زن برتر عالم است، اما به ایشان سیلی زدند و امیرالمؤمنین(ع) به خاطر اسلام تحمل کرد. ما کجای انقلابیم که از یک فحش یا بی‌احترامی بخواهیم زمین را به زمان بدوزیم؟

 

هیئت امنای واقعی، یادآور عاشورا

فرمانده سپاه آمل در بخش دیگری با اشاره به فلسفه وجودی هیئت امنای مساجد، گفت: تولد هیئت امنا، ظهر عاشورا بود؛ وقتی اباعبدالله(ع) گفتند وقت نماز است و تعدادی (چهار یا پنج نفر) جلوی ایشان حلقه زدند و سینه سپر کردند تا نماز تمام شد و سپس همه شهید شدند. هیئت امنا یعنی این، نه اینکه در مسجد را قفل کند و هر وقت خواست بیاید. این نشان می‌دهد که ما مأموریت خود را درک نکردیم و نمی‌دانیم کجای قصه انقلاب باید باشیم.

 

آمل، سرآمد شهرستان‌ها با ظرفیت ۵۴ درصد صنعت مازندران

سرهنگ حسین‌نژاد با تأکید بر ظرفیت بالای شهرستان آمل (با جمعیت ۴۳۰ هزار نفر) و مقایسه ناعادلانه برخی آمارها با شهرستان‌های کوچک، اظهار داشت: آمل، بابل و قائمشهر با شهرستان‌هایی مثل سیمرغ، سوادکوه و بابلسر قابل قیاس نیستند. متأسفانه برخی مصوبات دولتی و بودجه‌بندی‌ها متناسب با ظرفیت واقعی آمل نیست. ظرفیت صنعت استان مازندران، ۵۴ درصد در تعاملات است و آمل آدم‌های بزرگی دارد. ما نباید با آمارهای سطحی قانع شویم.

 

ضرورت انکارناپذیر ساماندهی موکب‌ها

فرمانده سپاه آمل با تأکید بر ضرورت قاطع ساماندهی موکب‌ها، اعلام داشت: بدون فوت وقت، یک جلسه جامع شهرستانی با حضور امام جمعه محترم، فرماندار و هیئت امنای معزز تشکیل و راهکارهای نوین، عملیاتی و کارآمد برای ساماندهی اصولی موکب‌ها بررسی و تصویب گردد.

وی با اشاره به تلاش‌های خودجوش مردم و موکب‌داران، گفت: یک موکب‌دار را می‌شناسم که اعضایش ۲۰۰ میلیون تومان وام گرفته‌اند و در شب باران با ماشین تصادف کرده، اما سپرش افتاده و خم به ابرو نیاورده است. وقتی برای نایب امام زمان(عج) اینگونه کار می‌کند، برای خود امام(ع) هم اینگونه است. من حق ندارم کسی را از دستگاه امام حسین(ع) و عتبات عالیات طرد کنم. باید از همه طیف‌ها و جریان‌ها استفاده کنیم.

 

پیشنهاد ایجاد پایگاه عتبات در امامزاده ابراهیم(ع)

سرهنگ حسین‌نژاد در پایان با تقدیر از زحمات دست‌اندرکاران، پیشنهاد داد: در بقعه متبرکه امامزاده ابراهیم(ع) آمل، حجره یا اتاقی برای ستاد عتبات عالیات در نظر گرفته شود تا پنجشنبه‌ها فعالیت مستمر داشته باشد. همچنین جلسه‌ای با فرماندار، ائمه جمعه و اعضای هیئت امنا برای شناسایی مأموریت‌ها و شفاف‌سازی عملکرد برگزار گردد.

 

گفتنی است، در ابتدای این جلسه، رئیس و اعضای ستاد عتبات عالیات شهرستان آمل با ارائه گزارش عملکرد، به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

 

انتهای پیام /