۹۲ درصد شالیزارهای آمل تاکنون نشا شده است.
۹۲ درصد شالیزارهای آمل تاکنون نشا شده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل گفت: تا کنون عملیات نشاکاری در ۹۲ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان به اتمام رسیده است. این میزان معادل ۴۱ هزار و ۳۰۰ هکتار از مجموع ۴۳ هزار هکتار اراضی زیر کشت شالی در آمل است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»،حمید هادی زاده سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل در گفتگویی با خبرنگاران اظهار کرد: عملیات نشاکاری در ۹۲ درصد از ۴۳ هزار هکتار اراضی شالیزاری شهرستان آمل به پایان رسید و در این میان، ارقام محلی با اختصاص ۳۶ هزار و ۱۰۰ هکتار، پیشتازی خود را حفظ کرده و توسعه کشت مکانیزه با ۲۷ هزار هکتار، گامی مهم در جهت افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها در این شهرستان به شمار می‌رود .

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: تا کنون عملیات نشاکاری در ۹۲ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان به اتمام رسیده است. این میزان معادل ۴۱ هزار و ۳۰۰ هکتار از مجموع ۴۳ هزار هکتار اراضی زیر کشت شالی در آمل است .

وی ادامه داد: در این میان، ارقام محلی همچنان سهم عمده‌ای از اراضی زیر کشت را به خود اختصاص داده‌اند. ۳۶ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری آمل به کشت ارقام محلی اختصاص یافته است که نشان از استقبال کشاورزان این منطقه از این ارقام با کیفیت و مرغوب دارد. در مقابل، ۵ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی به کشت ارقام پرمحصول اختصاص یافته است .

هادی زاده ادامه داد: یکی از نکات قابل توجه در کشت شالی امسال در شهرستان آمل، توسعه کشت مکانیزه است. ۲۷ هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان به صورت مکانیزه کشت شده است که این امر نشان از تمایل کشاورزان به استفاده از فناوری‌های نوین در تولید برنج دارد. ۱۴ هزار و ۳۰۰ هکتار نیز به صورت دستی کشت شده است .

وی تصریح کرد: مکانیزاسیون کشت برنج علاوه بر افزایش سرعت عمل و کاهش هزینه‌ها، به کاهش وابستگی به نیروی کار انسانی و همچنین افزایش یکنواختی و کیفیت محصول نیز کمک می‌کند .