تجربه‌ها در کشور ما تبدیل به دانش نمی‌شود
تجربه‌ها در کشور ما تبدیل به دانش نمی‌شود
فرمانده سپاه کربلا مازندران گفت: بسیاری از کشورها تجربه‌های مدیریتی را به سرمایه‌ای علمی و راهبردی تبدیل می‌کنند، در ایران، این تجربه‌ها اغلب در پیچ و خم تغییرات اداری گم می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، به نقل از «بلاغ»، سردار سیاوش مسلمی، صبح امروز در کارگاه توجیهی برنامه‌های ابلاغی بسیج اقشار سپاه استان که در شهرستان آمل برگزار شد، با بیان انتقاداتی نسبت به وضعیت مدیریتی و ساختارهای حزبی در کشور اظهار کرد: امروز در تمام کشورهایی که نظارت حزبی واقعی دارند، ساختارها مشخص است اما در کشور ما این‌طور نیست؛ چیزی که به‌جای حزب وجود دارد، باند است. باندها می‌آیند و می‌روند و هیچ‌کس مسئولیت عملکرد قبلی را نمی‌پذیرد.

وی افزود: در ایران امروز، فردی که تا دیروز با فلانی بوده، امروز رویکردش عوض شده، جریان فکری‌اش تغییر کرده و هیچ‌کس پاسخگو نیست. تا دیروز یک مسیر بوده، امروز مسیر کاملاً عوض شد. مظلومیت بعضی از چهره‌ها مثل شهید رئیسی را ده سال دیگر مردم بیشتر درک می‌کنند؛ مردی که خیلی‌ها در کنارش بودند اما بعد از شهادتش فاصله گرفتند، انکار کردند که با او بوده‌اند.

فرمانده سپاه کربلا مازندران در ادامه گفت: در کشورهایی که نظام ساختاری دارند، فرد وقتی بازنشسته می‌شود تازه وارد مرحله انتقال تجربه می‌شود؛ دپارتمان، اندیشکده، اتاق فکر برایش ایجاد می‌شود اما در کشور ما وقتی کسی بازنشسته می‌شود، تازه بدبختی‌هایش شروع می‌شود. نه کسی تحویلش می‌گیرد، نه کسی از تجربه‌اش استفاده می‌کند. سرخوردگی، گرفتاری مالی، فراموشی کامل.

مسلمی با اشاره به جابجایی‌های پی‌در‌پی مدیران در استان مازندران گفت: ما در استان مازندران بیست و پنج استاندار عوض کردیم. با پنج نفرشان فقط کار کردیم و شناخت داریم. بقیه آمدند و رفتند. هیچ‌کس پاسخگو نیست. فرد جدید می‌آید، دوباره از صفر شروع می‌کند. اشتباه قبلی تکرار می‌شود. چرا از تجربه قبلی استفاده نمی‌کنیم.

وی در پایان با اشاره به وظیفه بسیج و سپاه برای بازسازی اعتماد اجتماعی و حرکت علمی و هدفمند، یادآور شد: ما باید یک مدل موفق از مدیریت جهادی و متکی بر تجربه و شایسته‌سالاری ارائه بدهیم. اگر این اتفاق نیفتد، همان تجربه‌های تلخ دوباره تکرار خواهد شد.