به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، به نقل از بلاغ؛ فرزانه صادق در نشست با بانوان نخبه مازندران در ساری با تأکید بر اهمیت نقش زنان در توسعه کشور، اظهار کرد: خدمات‌رسانی در هر جایگاه کاری، نه تنها موجب شادابی افراد می‌شود بلکه کیفیت خدمت‌رسانی را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.
وی با اشاره به آغاز المپیاد تخصصی ورزشی وزارت راه و شهرسازی، تصریح کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم این المپیاد را به صورت مستمر ادامه دهیم.
وزیر راه و شهرسازی به مسائلی همچون مدیریت اراضی و زمین‌های ملی، اجرای قانون جهش تولید و ساخت مسکن، حفظ جنگل‌های هیرکانی و بهره‌وری از پهنه سرزمینی استان مازندران اشاره کرد و گفت: در استان مازندران طرح بلندمرتبه‌سازی با هدف استفاده حداکثری از زمین و کمترین آسیب زیست‌محیطی در حال تهیه است و بازنگری در طرح‌های هادی روستایی نیز با سرعت بیشتری دنبال می‌شود.
صادق همچنین به پروژه‌های راه و ریلی و رعایت ملاحظات ایمنی و زیست‌محیطی تأکید کرد و افزود: در حوزه راه و راه‌آهن قدم‌های اولیه برای تنظیم حریم‌ها برداشته شده و پیگیری‌های بعدی نیز ادامه خواهد داشت.
وی درباره اهمیت پل‌ها و فضاهای شهری مازندران گفت: پلی که در ساری احداث می‌شود نه تنها یک سازه کالبدی است، بلکه باید دارای طراحی زیباشناسانه محیطی نیز باشد تا از مواهب طبیعی استان بهره‌برداری شود.
وزیر راه و شهرسازی با یادآوری تجربیات یک ساله خود در جایگاه وزیر، خطاب به حاضرین گفت: نقش زنان در مسیر پیشرفت کشور بی‌بدیل است و موفقیت‌ها نتیجه مدیریت و همکاری تیمی است، نه تلاش فردی. هرگاه موفقیتی حاصل می‌شود، پشتیبانی تیمی و همافزایی اهمیت دارد و نباید تحت تأثیر حاشیه‌ها قرار گرفت.
صادق با اشاره به نقش مهم بانوان در حمل و نقل، دریانوردی، بنادر، راه و راه‌آهن و سایر بخش‌ها افزود: این جمع نخبگان نمونه‌ای کوچک از استعدادهای کشور هستند و قدر فرصت‌هایی که در اختیار داریم را باید بدانیم.
وی با تأکید بر جایگاه زنان در سطوح مدیریتی و بین‌المللی گفت: آینده ایران اسلامی در دستان دختران این سرزمین است و باید با انگیزه و اعتماد به نفس مسیر پیشرفت را دنبال کنیم.
انتهای خبر/