سوگواره سه شهید آسمانی؛ پیام آور رحمت، کریم اهل بیت و ثامن الحجج(ع)
سوگواره سه شهید آسمانی؛ پیام آور رحمت، کریم اهل بیت و ثامن الحجج(ع)
شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی آمل، با انتشار بیانیهای، فرارسیدن ایام سوگواری رحلت رسول اکرم(ص) و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) را به پیشگاه ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری و مردم ولایتمدار آمل تسلیت گفت و بر تمسک به قرآن و عترت به عنوان تنها راه نجات بشریت تأکید کرد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»؛ شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی آمل، با انتشار بیانیهای، فرارسیدن ایام سوگواری رحلت رسول اکرم(ص) و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) را به پیشگاه ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری و مردم ولایتمدار آمل تسلیت گفت و بر تمسک به قرآن و عترت به عنوان تنها راه نجات بشریت تأکید کرد

متن پیام به شرح ذیل است 

بسم الله الرحمن الرحیم

۲۸ صفر سالروز رحلت جانگداز پیام آور عشق و مهربانی حضرت محمد مصطفی (ص)، شهادت مظلومانه سبط اکبرش کریم اهل بیت، حضرت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت ثامن الائمه اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت علی بن موسی الرضا (ع)  و روزهای پایانی ماه صفر ایام حزن و اندوه محبان پیامبر نور و رحمت (ص) و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است. بدون تردید باید اذعان کرد راه رستگاری و ترقی بشر تمسک به اهل‌بیت است و گام گذاشتن در مسیر معرفت و حقانیت، می‌تواند بشریت را به سوی سعادت دنیوی و اخروی نزدیک کرده و مسیر توحید را به ما نشان دهد.

شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان آمل بر خود لازم می دانند ،فرا رسیدن ۲۸ صفر ایام رحلت ملکوتی پیامبر رحمت (ص) و شهادت مظلومانه‌ سبط اکبرشان امام حسن مجتبی (ع) و شهادت غریبانه‌ هشتمین آفتاب آسمان امامت و ولایت امام رضا (ع) را به پیشگاه حضرت مهدی (عج) همچنین حضرت آیت الله العظمی الامام خامنه‌ای رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی ایران و مردم شریف و ولایتمدار شهرستان آمل تسلیت و تعزیت عرض نماید.

امید است همه ما با پیروی از سیره علمی و الهی معصومین علیه السلام سعادتمند شویم.

شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان آمل