رستگاری در پیروی از ولایت است
رستگاری در پیروی از ولایت است
مسئول بسیج طلاب سپاه کربلا مازندران، در افتتاح حوزه مقاومت بسیج علامه ذوالفنون، رستگاری را در گرو پیروی از ولایت و ادای مسئولیت در برابر انقلاب و اهل‌بیت (ع) دانست.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، به نقل از بلاغ؛ حجت‌الاسلام سید میثم نبوی، در مراسم معارفه فرمانده و افتتاح حوزه مقاومت بسیج علامه ذوالفنون حسن‌زاده آملی(ره) با حضور فرمانده سپاه آمل، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه آمل، ائمه جمعه امام‌زاده عبدالله، دابودشت و دشت‌سر و همچنین جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در حوزه علمیه امام حسن عسگری (ع) آمل برگزار شد، با بیان سه اصل کلیدی،«ولایت» را محور و معیار اصلی در تمام ساحت‌های زندگی فردی و اجتماعی برشمرد و گفت: همه برنامه‌ریزی‌ها، حرکات و سکنات ما باید در چارچوب ولایت تعریف و سنجیده شود.

وی «غیرت دینی» و «خوداتکایی» را به عنوان دومین اصل اساسی عنوان کرد و افزود: باید این راه و این روش را به نسل‌های بعدی نیز منتقل کنیم و به جوانان بیاموزیم که متکی به توان داخلی و عزم ملی خود باشند.

مسئول بسیج طلاب سپاه کربلا مازندران انسان‌ها را در برابر تکلیف الهی به سه دسته «تکلیف‌ستیزان»، «تکلیف‌گریزان» و «اهل ادای تکلیف» تقسیم کرد و رستگاری راستین را از آنِ کسانی دانست که برای ادای تکلیف خود در برابر خدا، ولی خدا، انقلاب و اهل بیت(ع) از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

نبوی با اشاره به وظیفه خطیر طلبه‌ها و روحانیت، بر چهار مسئولیت اصلی «بصیرت‌افزایی»، «تربیت مجاهد فرهنگی»، «امیدآفرینی» و «افزایش توکل» تأکید و خاطرنشان کرد: طلبه‌های جوان و جامعه روحانیت باید با زبان روز و روش‌های اثرگذار، مباحث انقلابی و سیاسی را که عین دیانت است، در میان مردم ترویج کنند.

وی در پایان از همه حاضران خواست تا خود را در آینه این سخنان ببینند و افزود: زندگی در سایه ولایت و ادای تکلیف در برابر ولی خدا، بزرگ‌ترین سرمایه برای رستگاری ابدی است.