کمک ۱۴ میلیارد تومانی حامیان آملی در سال ۱۴۰۳
کمک ۱۴ میلیارد تومانی حامیان آملی در سال ۱۴۰۳
حامیان آملی در سال ۱۴۰۳ مبلغ چهارده میلیارد و نود وپنج میلیون تومان به فرزندان معنوی خود کمک نقدی و غیر نقدی نمودند که نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ رشد ۳۱ درصدی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، فریبرز نیکوکار رئیس کمیته امداد آمل اظهار داشت: ۳۱۶ فرزند یتیم و ۶۳۰ فرزند محسنین تحت حمایت واحد اکرام ایتام و محسنین شهرستان آمل قرار دارند که ماهانه از مبالغ واریزی حامیان بهره‌مند می‌شوند.

وی گفت: حامیان آملی در سال ۱۴۰۳ مبلغ چهارده میلیارد و نود وپنج میلیون تومان به فرزندان معنوی خود کمک نقدی و غیر نقدی نمودند که نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ رشد ۳۱ درصدی داشته است.

نیکوکار گفت: ۵۹۸۰ حامی در این شهرستان از ۹۴۶ فرزند یتیم و محسنین حمایت می‌کنند و جهت افزایش سرانه پرداختی به مددجویان و کمک به فرزندان مددجویان فاقد حامی همچنان نیازمند ثبت نام حامیان جدید میباشیم.

رئیس کمیته امداد آمل گفت: خیرین گرانقدر جهت ثبت نام در این طرح ماندگار و خدا پسندانه به سامانه
https://ekram.emdad.ir/
مراجعه و با استفاده از شماره تلفن همراهی که بنام خودشان است اداره آمل را انتخاب نموده و فرزندان معنوی مورد نظر را که بر اساس میزان محرومیت ردیف شده اند انتخاب نمایند،ضمنا شماره تلفن های ۰۱۱۴۳۲۷۴۰۸۷-۰۹۱۱۷۱۶۷۰۴۲ در شهرستان آمل نیز پاسخگوی سوالات نیکوکاران میباشد.

خاطر نشان می شود: تعداد ۷۳۰۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) آمل قرار دارند و از حمایت‌های این نهاد بهره‌مند می‌شوند.