نشست شورای آموزشی کانون های خدمت رضوی در آمل
نشست شورای آموزشی کانون های خدمت رضوی در آمل
دکتر امامزاده، دبیر کانون‌های خادمان رضوی استان مازندران گفت: همدلی و هم‌افزایی بین کانون‌های خدمت رضوی در سراسر استان می‌تواند به ارائه خدمات بهتر و گسترده‌تر به مردم عزیز منجر شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، نشست شورای آموزشی کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران با حضور جمعی از مسئولان و خادمیاران رضوی در ساختمان سازمان مرکزی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل برگزار شد. این نشست با هدف بررسی و هماهنگی برنامه‌های آموزشی کانون‌های خدمت رضوی برگزار گردید.

“محمداسماعیل امام‌زاده ” مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران  طی سخنانی در این نشست با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در زمینه آموزش خادمیاران، بر اهمیت هماهنگی و همکاری بین کانون‌های مختلف در سطح استان تاکید کرد و افزود: همدلی و هم‌افزایی بین کانون‌های خدمت رضوی در سراسر استان می‌تواند به ارائه خدمات بهتر و گسترده‌تر به مردم عزیز منجر شود. ما باید با بهره‌گیری از تجربیات یکدیگر و تبادل دانش، در راستای اهداف عالی این کانون‌ها گام برداریم.

در ابتدای این مراسم، دکتر ملکی، سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل، به عنوان میزبان  ضمن خوش آمدگویی به حاضران، به اهمیت برگزاری این نشست اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل مفتخر است که میزبان این نشست مهم باشد. ما باور داریم که خدمت به آستان مقدس امام رضا (ع) و ترویج فرهنگ رضوی، وظیفه همگانی است و دانشگاه نیز در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد. امیدواریم این نشست بتواند گامی موثر در جهت ارتقای سطح فعالیت‌ کانون‌های خدمت رضوی در استان و تاثی از سیره آن امام همام باشد

سردار کوهستانی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان آمل، طی سخنانی با تشریح فعالیت‌های کانون‌های خدمت رضوی در شهرستان آمل، بر ضرورت توجه به آموزش‌های تخصصی برای خادمیاران تاکید کرد و گفت: خادمیاران رضوی با عشق به امام رضا(ع) به خدمت‌رسانی مشغول هستند و برگزاری دوره‌های آموزشی مناسب می‌تواند به آن‌ها در انجام هرچه بهتر این وظیفه کمک کند. ما در شهرستان آمل تلاش می‌کنیم تا با برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، سطح دانش و مهارت خادمیاران را ارتقا دهیم.

آقای عبدی، مسئول آموزش خادم یاران رضوی استان مازندران، دیگر سخنران این نشست بود. وی ضمن ارائه گزارشی از روند آموزش خادمیاران در سطح استان، برنامه‌های آتی این حوزه را تشریح کرد و بیان داشت: آموزش خادمیاران یک فرآیند مستمر است و ما در استان مازندران تلاش می‌کنیم تا با برگزاری دوره‌های متنوع و کاربردی، زمینه‌های رشد و تعالی خادمیاران را فراهم آوریم. هدف ما تربیت خادمیارانی توانمند، آگاه و متعهد به سیره و فرهنگ رضوی است.

در پایان این مراسم، احکام ده نفر از مسئولان کانون‌های محلی به آنها تقدیم شد.