«نتانیاترامپیسم»؛ تقابل تمام خیر با تمام شر در جهان
«نتانیاترامپیسم»؛ تقابل تمام خیر با تمام شر در جهان
روانشناس برجسته کشور با هشدار درباره جریان شوم «نتانیاترامپیسم»، تأکید کرد: ملت ایران با الهام از شهدا و خانواده‌های آنان که بهترین الگوی انسان‌سازی هستند، در صف تمام خیر مقابل تمام شر ایستاده و با صبر و استقامت، این جریان پلید را ریشه‌کن خواهد کرد

ه گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ محمود انوشه، شامگاه دوشنبه (۳۱ فروردین ۱۴۰۵) در اجتماع عظیم و پرشور مردم دیار هزارسنگر در میدان ۱۷ شهریور شهرستان آمل، طی سخنانی، به تبیین جایگاه والای شهدا و خانواده‌های معظم ایشان در معماری نوین انسان‌سازی در ایران پرداخت و همزمان با تشریح ابعاد تاریک «پدیده نتانیاترامپیسم»، از پیروزی نهایی جبهه حق بر باطل خبر داد.

این روانشناس برجسته در ابتدای سخنان خود با اشاره به کلام نورانی خداوند در قرآن کریم که فرمود: «زندگی شما تغییر نمی‌کند مگر اینکه ارزش‌های زندگیتان را تغییر دهید»، اظهار داشت: هیچ ملتی در مسیر تاریخ به سعادت حقیقی و پایدار دست نمی‌یابد مگر اینکه دو بار زائیده شود؛ یک بار از مادر خویشتن و بار دیگر از خویشتن خویش. وی افزود: این تولد دوم، همان بعثت درونی و برانگیختگی انسان برای رسیدن به قله‌های کمال و انسانیت است که امروز الگوی تمام‌عیار آن را در مکتب شهدا و صبر و استقامت خانواده‌های معزز ایشان مشاهده می‌کنیم.

انوشه با تأکید بر اینکه بهترین و بالاترین معماری در دنیا، ساختن ساختمان‌های بلندمرتبه، برج‌های فولادی و سازه‌های بی‌نظیر بتنی نیست، بلکه معماری اصیل و ماندگار، «ساختن انسان توسط خودش» است، تصریح کرد: این معماری متعالی با مصالحی از جنس ایمان راسخ، توکل بی‌چون و چرا به خداوند متعال، همدلی و هم زبانی ملی، وحدت و انسجام اسلامی، لبخند امید، صمیمیت بی‌ریا و اتکای کامل به ذات اقدس الهی محقق می‌شود. وی خاطرنشان کرد: طراحان اصلی و الگوهای ناب این معماری در کشور عزیزمان ایران، شهدای گرانقدر و خانواده‌های فداکار و صبور آنان هستند؛ سرمایه‌هایی که بالاترین ارزش معنوی و انسانی را برای این ملت به ارمغان آورده‌اند.

وی در ادامه با ارائه آماری امیدآفرین و غرورانگیز از ایثار و فداکاری مادران ایرانی، یادآور شد: ما در مملکتی زندگی می‌کنیم که بیش از ۲۱۵ هزار مادر شهید، ۸ هزار و ۱۸۸ مادر دو شهید، ۶۳۱ مادر سه شهید، ۸۲ مادر چهار شهید، ۲۱ مادر پنج شهید، ۶ مادر شش شهید، یک مادر هفت شهید، یک مادر هشت شهید و ۲ مادر ۹ شهید را در دامان پرافتخار خود پرورانده است. وی گفت: این مادران، به همراه پدران، همسران و فرزندان شهدا، بهترین الگوهای معماری ساخت انسان و انسانیت در این سرزمین هستند و هیچ کشوری در جهان به اندازه ملت ایران از چنین الگوهای ناب و بی‌نظیری برخوردار نیست.

این روانشناس برجسته کشور سپس به ترسیم وضعیت جاری جهان پرداخت و با اعلام اینکه امروزه دنیا با پدیده شوم و هولناک «نتانیاترامپیسم» روبه‌رو است، تشریح کرد: عمق پستی در رفتار، «رذالت» و عمق پستی در گفتار، «پلیدی» نام دارد. وی تأکید کرد که ترامپ تنها یک فرد نیست، بلکه یک جریان جهانی متشکل از تاجران پلید، رذل، احمق، مزدور و سفاک است که عمق پستی و زشتی رفتارشان برای همگان هویدا شده است. خدای متعال نیز در کمال لطف و عنایت خود، دشمنان ملت ایران را از احمق‌ترین افراد روی زمین قرار داده تا نقشه‌های شومشان یکی پس از دیگری نقش بر آب شود.

انوشه با بیان اینکه از گذشته تاکنون آمریکا هرگز سیاستمدار واقعی نداشته و ندارد، افزود: آنچه در آمریکا حکمرانی می‌کند، تاجران بی‌رحم خرید و فروش انسان، قاچاقچیان تسلیحات کشتار جمعی و کسانی هستند که به بردگی کشاندن انسانیت را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند. وی در توضیح واژه «آشغال» گفت: آشغال به چیزی گفته می‌شود که جایی غیر از جایگاه اصلی خود را اشغال کرده باشد. این آشغال‌های اشغالگر، همان جریان نتانیاترامپیسم هستند که در جایگاهی نالایق و بیگانه با اخلاق و انسانیت نشسته‌اند و باید به یاری خداوند قادر، همت والای مردم مؤمن و رشادت نیروهای میدان، از جایگاه غلط خود برکنده شده و به زباله‌دان تاریخ پیوسته شوند.

وی در ادامه به تبیین ابزارهای دو جبهه حق و باطل پرداخت و اظهار کرد: ابزارهای هستی‌شناسی جریان پلید نتانیاترامپیسم شامل شش محور اساسی است: تحریم، تهدید، ترور، تزویر، تحریف و تحمیق. اما در مقابل این ابزارهای شیطانی، جریان عظیم مقاومت ملت ایران با چهار ابزار نورانی «صبر»، «استقامت»، «انتظار فرج» و «شهادت» صف‌آرایی کرده است. وی با اشتیاق و امیدواری فراوان گفت: امروزه تمام خیر در یک سو و تمام شر در سوی دیگر میدان صف کشیده‌اند و شهدای گرانقدر ما با نثار خون پاک خود، الگوی استقامت، ایستادگی و حرکت بی‌وقفه به سوی قله‌های افتخار را به ما آموخته‌اند. مهمترین گام در این مسیر پربرکت، حرکت کردن است؛ حرکتی مستمر، هوشمندانه و مبتنی بر تکلیف.

این روانشناس برجسته در پایان سخنان آتشین و امیدبخش خود با یادآوری فرمایش بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، که فرمودند «ما قائم به تکلیف هستیم و نتیجه را به خداوند واگذار می‌کنیم»، خاطرنشان کرد: ایران عزیز ما گورستان صهیونیست‌ها خواهد بود. آنچه امروز به چشم می‌آید، فروپاشی تدریجی نظام سلطه و نابودی قطعی جریان پلید نتانیاترامپیسم است. مردم غیور ایران با الهام از شهدا و خانواده‌های ایشان، همچون کوهی استوار در برابر طوفان‌های دشمن ایستاده‌اند و به زودی شاهد پیروزی نهایی تمام خیر بر تمام شر خواهیم بود.