مهر و موم ۲۰ مرکز درمانی غیر مجاز در آمل
مهر و موم ۲۰ مرکز درمانی غیر مجاز در آمل
مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل از مهر و موم ۲۰ مرکز درمانی غیر مجاز در این شهرستان خبر داد و گفت: هیچ پزشکی حق ندارد، پول نقد از مردم بگیرد که خوشبختانه با گزارش مردمی پول برگردانده شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»محمدتقی رمضانی در گفتگو با خبرنگاران به‌مناسبت هفته سلامت با اشاره به شعار امسال «هفته سلامت، سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد» اظهار کرد: خوشبختانه با نگاه بلند مدیران شهرستانی و نماینده مردم آمل در مجلس شاهد اتفاقات خوبی در شهرستان و در بخش سلامت بوده و خواهیم بود.

وی افزود: در امر بهداشت هرکاری با برنامه‌ریزی و از پایه فرزندان بهداشتی را بار بیاوریم، در آینده افراد سالم‌تری خواهیم داشت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل با بیان اینکه سالمندی آمل راتهدید می‌کند، گفت: در هر جامعه که ۱۴ درصد افراد بالای ۶۰ سال باشند، سالمند محسوب می‌شوند و متاسفانه در شهرستان آمل بالای ۵/۱۵ درصد افراد سالمند داریم که زنگ خطر است.

رمضانی با اعلام اینکه در زمینه حیوان‌گزیدگی بیش از ۳ هزار مورد مراجعه به این شبکه انجام شده که ۲ هزار مورد فقط گزش با سگ بوده است، تصریح کرد: برای انجام واکسن حیوان گزیدگی ۱۰میلیارد تومان هزینه به‌صورت رایگان توسط افراد مستقر به‌طور شبانه‌روزی در بیمارستان ۱۷ شهریور انجام شد.

وی اظهار داشت: حدود ۸۰ درصد از تزریق واکسن هاری مربوط به گزش حیوانات خانگی به ویژه سگ بوده است و سگ‌های ولگرد کمتر است که متاسفانه در حال افزایش هستند  و نیاز به فرهنگ‌سازی دارد؛ در حالی‌که برای واکسن سه نوبت حیوان گزیدگی برای یک نفر حدوداٌ ۵۰ میلیون تومان رایگان توسط دولت هزینه می‌شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل بیان کرد: نوروز امسال در قالب اکیپ نوروزی بیش از ۸ هزار مورد بازدید از امکنه‌های سطح شهرستان توسط ۵ اکیپ انجام شد.

رمضانی با اعلام اینکه ۱۰ هزار امکنه در این شهرستان فعالیت دارند، افزود: در این بین ۲۸۰ مورد اخطار و ۲۱ مورد مهر و موم انجام شده که ۷ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم مواد فاسد شده معدوم شد.

وی در خصوص برخورد با پزشکان و مراکز درمانی متخلف گفت: هیچ پزشکی حق ندارد پول نقد وزیر میزی از مردم بگیرد که خوشبختانه با گزارش مردمی تاکنون ۲۰ مورد پیگیری و پول به مردم برگردانده شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل از مردم درخواست  کرد که از طریق تلفن ۱۹۰ شکایت خود را مطرح کنند ادامه داد: ما دربرخورد با متخلفان با هیچ کسی تعارف نداریم و موظف هستیم تا حصول نتیجه پیگیر شکایات باشیم.

رمضانی با بیان اینکه در شهرستان آمل ۲۹۹ موسسات درمانی، ۲۰۱ مطب پزشکی، ۱۱۰ مطب دندان پزشکی، ۱۰۱ داروخانه وجود دارد، گفت: در سال گذشته ۷۲ مورد شکایت مردمی و بیش از  ۸۰۰ مورد بازدید و بازرسی صورت گرفت که ۷۰ مورد غیرمجاز، ۴۰ مورد معرفی به تعزیزات حکومتی، ۱۵ مورد به دادگستری، ۱۵ مربوط به نظام پزکشی و شناسایی و مهر و موم ۲۰ مرکز درمانی غیر مجازصورت گرفت.