به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» به نقل از «بلاغ»، حجتالاسلام محمدرضا نصوری در گفتگو با خبرنگار سیاسی درباره بازنمایی وسیع ثبات اقتصادی و امنیتی ایران در جنگ ۱۲ روزه با تمرکز بر ظرفیتهای مردمی با اشاره به جایگاه بیبدیل رهبری اظهار کرد: در طول هشت سال دفاع مقدس، نقش رهبری حضرت امام خمینی (ره) نهتنها در مدیریت نظامی و سیاسی کشور، بلکه در هدایت روحی و روانی جامعه و رزمندگان برجسته بود.
وی بیان کرد: در آن دوران، سخنان کوتاه امام، به اندازه یک ارتش کارساز بود و مردم و رزمندگان با الهام از فرمایشات ایشان به میدان میرفتند و با روحیهای آکنده از ایمان، جانفشانی میکردند.
امام جمعه موقت ساری با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همواره در بزنگاههای تاریخی نقش تعیینکنندهای داشته است، ادامه داد: مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) با نگاهی عمیق، آیندهنگر و راهبردی، در تصمیمات کلیدی نقشآفرین هستند و بعد از رحلت امام (ره)، ادامه راه مقاومت، ایستادگی و حفظ گفتمان انقلاب در برابر جبهه استکبار، با هدایت هوشمندانه ایشان استمرار یافت.
تجلی صلابت و اقتدار
نصوری تصریح کرد: مقام معظم رهبری با صدور پیام صریح ۲۳ خردادماه امسال اعلام کردند: «هر تعرض به امنیت ملی ایران با پاسخ سخت و پشیمانکننده روبرو خواهد شد» و این موضع، نقطه عزیمت همه تحلیلگران خارجی برای ارزیابی توان بازدارندگی ایران شد.
وی با بیان اینکه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه محوریت رهبری در نظام جمهوری اسلامی ایران باعث شد در همان ساعات اولیه، مدیریت و فرماندهی نیروهای مسلح ترمیم و عملیات آفندی بلافاصله آغاز شود، گفت: حضرت آیتالله خامنهای، فرمانده کل قوا، شخصاً مدیریت این نبرد را بر عهده گرفتند و فرماندهی کردند و صلابت و اقتدار کشورمان به رخ دشمن کشیده شد.
امام جمعه موقت ساری با اشاره به لزوم بازخوانی مدیریت جهادی در روزهای دفاع مقدس بهویژه در حوزه اقتصادی گفت: با روحیه جهادی مسئولان و همت مردم، توانستیم از این بحران عبور کنیم، سپاه، بسیج و سایر نهادهای انقلابی با مدیریت مردمی، شبکهای از خدمات رسانی بهوجود آوردند که امروز نیز میتواند الگوی مدیریت در شرایط سخت باشد.
نصوری با اعلام اینکه امروز بازخوانی آن تجربیات، بهویژه در روزهایی که کشور با جنگ ترکیبی مواجه است، بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد، افزود: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با تکیه بر تولید داخل، روحیه انقلابی، و مشارکت مردمی، توانستیم کالاهای اساسی را تأمین کنیم و این نشان داد که اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست، بلکه یک واقعیت قابل تحقق است.
ازخودگذشتگی مردم؛ سرمایهای بینظیر
وی به ایثار و مشارکت مردم در تأمین نیازهای یکدیگر در این ایام اشاره کرد و گفت: مردم در دوران جنگ تحمیلی اخیر با ایثار و گذشت، به یکدیگر کمک کردند، بسیاری از کسبه اجناس را با تخفیف میفروختند، کالاها را به خانوادههای نیازمندتر هدیه میکردند و همین روحیه برادری، کشور را در اوج جنگ، تحریم و فشار سرپا نگه داشت.
امام جمعه موقت ساری بیان کرد: در جنگ اخیر مشارکت اجتماعی از جنس ایمان، امروز هم احیا شد چرا که به این روحیه نیاز داریم تا از موانع عبور کنیم.
بازتاب خدمات جهادی در تأمین کالاهای اساسی
نصوری با تأکید بر اهمیت انعکاس رسانهای خدمات جهادی در این دوران گفت: اگر امروز نسل جوان بداند که در چه شرایطی کشور اداره شد و چگونه مردم با همکاری و صبر و قناعت، کشور را از بحران عبور دادند، قطعاً نگاهشان به مسئولیت اجتماعی و مشارکت اقتصادی تغییر خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: ما نیاز داریم این الگوهای موفق و الهامبخش را در رسانهها، مدارس، دانشگاهها و منابر بازگو کنیم.
امام جمعه موقت ساری با اشاره به اینکه تأمین کالاهای اساسی نه فقط یک وظیفه دولتی، بلکه یک امر مردمی و ملی بود، تصریح کرد: امروز هم اگر بخواهیم به توسعه پایدار برسیم، باید با همان رویکرد مشارکتمحور، وارد میدان شویم.
نصوری در پایان گفت: بازخوانی مدیریت جهادی در عرصه تأمین و توزیع کالا، کلید عبور از شرایط اقتصادی امروز ماست.
انتهای خبر/