به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، استاندار مازندران در دولت سیزدهم؛ در نخستین سالگرد شهادت رئیس جمهور شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت در مسجد امام رضا (ع) آمل گفت: شهید رییسی در طول دوره ریاست جمهوری در دولت سیزدهم، حد نصاب تازهای از خدمتگذاری به مردم در ایران از خود برجای گذاشت.
یوسف نوری با بیان خاطراتی از آخرین سفر استانی رییس جمهور شهید به مازندران که در روزهای ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ انجام شد، افزود: به معنای واقعی خستگی در وجود آقای رییسی راه نداشت و خستگی نمیشناخت و خود را خادم ملت میدانست..
وزیر اسبق آموزش و پرورش با بیان اینکه الگوی حکمرانی دولت سیزدهم و آقای رییسی، مبتنی بر مکتب رسول اکرم (ص) بوده است، اضافه کرد: شهید رئیسی ایمان و معنویت را به عنوان پیشران حقیقی جامعه اسلامی میدانست و به آن اعتقاد کامل داشت.
استاندار سابق مازندران همچنین به برخی ویژگیهای دولت شهید رییسی ومقایسه آن با دولتهای قبلی اشاره کرد و ادامه داد: تفاوت و برجستگی خاصی که دولت آقای رئیسی با دیگران داشت، بر این بود که آقای رییسی ذوب در مکتب ناب اسلامی و مکتب ناب امام راحل بود و همواره خود را مطیع مطلق رهبر میدانست.
نوری تصریح کرد: شهید رییسی همواره در دولت و جمع استانداران براین نکته مهم تاکید داشت که در تمام اموراتمان یک فرمانده داریم و آن هم رهبر معظم انقلاب است و همه باید مجری ایشان باشیم.
وزیر آموزش و پرورش در دولت سیزدهم با تاکید براینکه امروزه هم خصوصیت مردمی بودن دولت سیزدهم میتواند الگو وچراغ راه برای دولت چهاردهم باشد، تصریح کرد: درمدت زمان حضور او دردولت ونیز پیش ازآن که مسئولیتهای کلیدی دیگری نیز داشت، به دنبال سودطلبی ومنفعت طلبی نبود و برای اصلاح امور و رضایت خاطر مردم تمام وقت پای کار بود.
نوری همچنین به مواضع بین المللی رییس جمهور شهید آیت الله رییسی اشاره کرد وگفت: شهیدجمهور آیت الله رییسی مواضع کاملا انقلابی داشت و براین اصول نیز تا قبل از شهادت کاملا پایند بود و درهمه این سالها هیچ اعتمادی نیز به لبخند دشمن ایران اسلامی نداشت
وی ارائه خدمات به محرومان و اجرای طرحهای مهم زیربنایی و کلیدی در سراسر کشور را بخشی از کارنامه موفق دولت شهید رییسی بیان وخاطر نشان کرد: توقف درکار آیت الله رییسی وجود نداشت و شرکتهای تولیدی و ورشکسته وتعطیل که قابلیت احیا داشتند، به چرخه تولید بازگشتند و در این حوزهها کاملا برنامه محور بود.
وی در پایان تأکید کرد: «شهید آیتالله رئیسی نهتنها رئیسجمهوری مردمی، عالمی مجاهد و مدیری توانمند بود، بلکه خادمالرضا(ع) و انسانی با بینشی عمیق و دینی بود که مکتب شهدا و سیدالشهدا(ع) در تمام وجودش جاری بود. او همواره بین خود و خدا را اصلاح کرد و بهتبع آن رابطه خود با مردم را نیز به بهترین وجه ممکن سامان داد.»