جهیزیه ۲۹ نوعروس در گلریزان آمل تامین شد
جهیزیه ۲۹ نوعروس در گلریزان آمل تامین شد
در یک رویداد خداپسندانه و امیدآفرین، خیران شهرستان آمل در آیین گلریزان گروه جهادی الزهرا (س) گرد هم آمدند تا با اهدای سه میلیارد ریال کمک نقدی، لبخند را بر لبان ۲۹ نوعروس نیازمند نشانده و زمینه ساز شروع یک زندگی مشترک آسان و بابرکت شوند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ چهره‌های مهربان و دل‌های پرعطوفت خیران این خطّه از شمال ایران، بار دیگر جلوه‌ای از همدلی و نوعدوستی را به تصویر کشیدند. در آیین گلریزانی که به همت گروه جهادی الزهرا (س) این شهرستان برگزار شد، شور و شعفی حسینی بر فضا حاکم بود؛ مجلسی که در آن سخن از ازدواج آسان و کمک به آغاز زندگی مشترک بود و حاضران با دستانی پر، در این امر مقدس سهیم شدند.

مهین علیزاده، مدیر گروه جهادی الزهرا (س) شهرستان آمل، با اعلام این خبر خجسته به خبرنگار بلاغ گفت: در این مراسم معنوی، خیران نیک‌اندیش آملی با همراهی بی‌نظیر خود، حدود سه میلیارد ریال کمک نقدی را به همراه هدایای غیرنقدی ارزشمندی اهدا کردند تا زمینه‌ساز تهیه ۲۹ سری جهیزیه کامل برای زوج‌های جوان نیازمند این شهرستان فراهم شود.

وی با اشاره به زمان‌بندی این اقدام خداپسندانه، افزود: این سری از جهیزیه‌ها قرار است در شبی پرفیض و نورانی، همزمان با سالروز ولادت با سعادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی (ع)، که خود الگوی بی‌بدیل سخاوت و مهربانی هستند، در مراسمی ویژه به دست زوج‌های جوان نیازمندی که پیش تر توسط این گروه جهادی شناسایی شده‌اند، برسد. بی‌تردید، تبرک جستن به نام مبارک آن حضرت، برکت مضاعفی به این پیوندهای آسمانی خواهد بخشید.

علیزاده در ادامه با بیان سابقه درخشان این گروه در امر کمک‌رسانی، اظهار داشت: این تازه‌ترین اقدام ما نیست؛ در اردیبهشت‌ماه امسال نیز با همت بلند خیران، ۱۲ سری جهیزیه دیگر به نوعروسان نیازمند اهدا شد. همچنین بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و با استمرار حمایت‌های مردمی، سری بعدی این کمک‌ها در مردادماه سال ۱۴۰۵ به واجدان شرایط تحویل خواهد شد تا این حرکت مبارک همواره جاری و ساری بماند.

مدیر گروه جهادی الزهرا (س) آمل، کمک به تأمین جهیزیه را از مصادیق بارز باقیات صالحات و سرمایه‌گذاری برای آخرت دانست و با استناد به حدیثی از رسول گرامی اسلام (ص) خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند کسی که برای ازدواج دو نفر اقدام کند و خداوند آنان را به هم برساند، در برابر هر قدمی که در این راه برداشته و هر سخنی که گفته شود، ثواب یک سال عبادت برایش نوشته می‌شود. این نشان‌دهنده عظمت این عمل نیک در پیشگاه خداوند است.

علیزاده تصریح کرد: وظیفه ذاتی گروه جهادی ما و همه خیران، یاری‌رسانی به اقشار کم‌برخوردار و نیازمند جامعه است و در این میان، کمک به نوعروسان برای تهیه جهیزیه و آغاز آسان زندگی مشترک، از ارزشمندترین و مورد تأکیدترین اقدامات است. خوشبختانه این گروه جهادی و خیریه در طول حدود یک دهه فعالیت مستمر خود در شهرستان آمل، توانسته است با برگزاری جشن‌های مختلف و جلب مشارکت‌های مردمی، ده‌ها سری جهیزیه به نوعروسان اهدا کرده و آنان را در شروع این مسیر پرفرازونشیب همراهی کند.

وی در پایان به سایر فعالیت‌های این مجموعه اشاره کرد و گفت: رسالت ما تنها به تهیه جهیزیه ختم نمی‌شود. از دیگر برنامه‌های خداپسندانه این گروه جهادی و خیریه، تهیه و اهدای سیسمونی به نوزادان تازه‌متولدشده در خانواده‌های نیازمند است. این اقدام با هدف ترویج فرهنگ والای فرزندآوری و کاهش دغدغه‌های خانواده‌های کم‌برخوردار انجام می‌شود تا آنان بتوانند با آرامش خاطر بیشتری به استقبال عضو جدید خانواده خود بروند.

انتهای خبر/