به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، همایش پیادهروی خانوادگی به مناسبت گرامیداشت روز کارگر و تکریم این قشر؛ روز معلم ؛ دهه کرامت و حمایت از مردم مظلوم غزه با حضور قشرهای مختلف مردم و مسئولان شهرستان آمل به همت شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل، انجمن صنفی کارگران ساختمانی آمل، هیئت ورزشهای همگانی و هیئت ورزشهای روستایی و بومی محلی، اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی و کانون خدمت رضوی در مسیر میدان قائم (عج) تا بلوار آزادگان و مرکز ایست کار شهرداری آمل برگزار شد
مسلم مکاری رئیس شورای اسلامی شهر آمل در این مراسم با بیان اینکه حضور این جمعیت زیاد و نشاط آنها باعث افتخار و سربلندی است، تصریح کرد: ورزش عامل مهمی برای نشاط اجتماعی و دوری از آسیب اجتماعی و بیماری می شود.
وی افزود: استمرار ورزش روزانه باعث ایجاد روحیه نشاط و شادابی شده و خانواده ها را به داشتن زندگی فعال و پویا، ارتقای سلامت مردم، ترویج و توسعه ورزش همگانی و تأمین سلامتی جسم و روح و بالا بردن روحیه نشاط و شادی ترویج و تشویق میکند.
مکاری همچنین با اعلام راه اندازی مرکز ساماندهی کارگران فصلی و ساختمانی در قالب ایست کار در آمل، تصریح کرد: این مرکز اقدام نو، بنیادی و تحول آفرین بوده که با تلاش دوره ششم شورای اسلامی شهر و شهرداری محقق شد و برای نخستین بار در سه استان شمالی کشور ایست کار در فضایی به مساحت ۲۰۰ مترمربع تجهیز و راه اندازی شد.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه مرکز ایست کار تنها در چند شهر بزرگ کشور همانند تهران، شیراز و مشهد فعالیت دارد، خاطرنشان کرد: به دلیل نبود این مرکز کارگران فصلی و ساختمانی در هوای سرد و گرم سال در خیابان ها و مرکز شهر توقف داشته و منتظر کسب روزی حلال بودند ولی هم اکنون ما نیروی کار را از منابع انسانی بزرگ می دانیم و باید عزتمند و عزت آفرین به کارگران داشته باشیم که چرخه اقتصاد کشور را به گردش درمی آورند.
مکاری با اشاره به اینکه مرکز ایست کار خدمات رایگان و صبحانه به کارگران ارائه می دهد، افزود: از کارفرمایان و شهروندان درخواست داریم تا نیروی کار و کارگران روزمزد مورد نیاز خود را با مراجعه به مرکز ایست کار فراهم کنند و موفقیت این مرکز در جهت ساماندهی به کارگران نیازمند همراهی و کمک ادارات مرتبط و کارفرمایان است.
انتهای خبر/