انقلاب اسلامی با رهبر جدید مسیر اقتدار را ادامه می‌دهد
انقلاب اسلامی با رهبر جدید مسیر اقتدار را ادامه می‌دهد
امام جمعه بخش و شهر امامزاده عبدالله (ع) آمل، با تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی این حادثه را داغی بزرگ برای امت اسلام دانست و در عین حال تأکید کرد که انقلاب اسلامی، وابسته به اشخاص نیست و با رهبر جدید با اقتدار، وحدت و آرامش مسیر خود را ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ حجت‌الاسلام حسین‌زاده برسمنانی در گفتگو با این پایگاه خبری؛ با تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه‌ای (رحمه‌الله علیه)، این فقدان بزرگ را داغی برای امت اسلام و ملت ایران دانست و انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر و فرمانده کل قوا را «انتخابی بجا، شایسته و حکیمانه» توصیف کرد و گفت: ایشان در کنار حضرت آقا پرورش یافته و نظام را از تمام شخصیت‌ها بهتر می‌شناسند. یقین داریم با زعامت ایشان، مسیر انقلاب اسلامی با اقتدار و آرامش ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در سراسر کشور، به‌ویژه در شهرستان آمل و میدان ۱۷ شهریور، افزود: از اذان مغرب تا پاسی از شب، مردم از همه اقشار، اصناف و سنین برای پاسداری از نظام و ولایت در صحنه حضور دارند. این حضور مردمی، خاری در چشم دشمنان و مایه امید انقلاب است.

امام جمعه امامزاده عبدالله (ع) مسئولان را نیز به تداوم حضور در کنار مردم فراخواند و اظهار داشت: مسئولان عزیز ما باید همچنان پای کار باشند، هم در خط ولایت و هم در پیگیری مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم؛ تا با هماهنگی و نظارت بیشتر، تورم و گرانی مهار شود.

حسین‌زاده با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد آشوب افزود: بسیاری از فتنه‌ها و تحریکات از سوی آمریکا، اسرائیل و عوامل آنان صورت می‌گیرد، اما مردم آگاه ایران هوشیارند و اجازه نخواهند داد امنیت و ثبات کشور آسیب ببیند.

وی در پایان تأکید کرد: انقلاب اسلامی وابسته به اشخاص نیست بلکه در مسیر ولایت فقیه ادامه می‌یابد؛ زمانی در زعامت امام خمینی (ره)، سپس در رهبری امام خامنه‌ای (رحمه‌الله علیه) و امروز در پرچمداری حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای. ما هرچند داغداریم، اما نگران نیستیم، زیرا ولایت فقیه استمرار حکومت امام زمان (عج) است.

انتهای خبر/