اجرای برنامه نبض دوباره زندگی در آمل
اجرای برنامه نبض دوباره زندگی در آمل
نبض دوباره زندگی فرصت طلایی برای ترویج سنت حسنه اهدای عضو است تا فرهنگ سازی و آگاهی بخشی باعث روشنایی کورسوی امید در دل چشم انتظاران پیوند اعضا شود.

جان می دهند و جان می بخشند، عضو می دهند تا عضوی از بیمار به شماره نیافتد و دردی بر دردها افزوده نشود.
اهدا می کنند تا زندگی ببخشند و خیرخواهی و دگرخواهی را رواج دهند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، به نقل از خبرنگار فارس در آمل؛  نبض دوباره زندگی عنوان همایش بزرگی بود برای تجلیل از خانواده‌های جان بخش در هفته ملی اهدای عضو تا فرهنگ اهدای عضو را در جامعه ترویج دهند.
بیش از ۳۲ خانواده جانبخش از شهرستان های آمل، نور، فریدونکنار، محمودآباد و بابلسر گردهم آمدند تا نشان دهند نبض دوباره زندگی باعث شده تا شهرمان با نبض جانبخش های جگرگوشه ماندگار و جاوید بتپد.
امام جمعه دابودشت در این مراسم ارزشی و معنوی، اظهار کرد: جان بخش احیا می کند و در جامعه زندگی می بخشد.

اهدای عضو با نگاه توحیدی در جامعه فرهنگ سازی شود
حجت الاسلام محمدعلی حاجی زاده افزود: در نگاه اومانیست، ماتریالیست و الحادی توجهی به همنوع نمی شود و انسان از انسانیت خود خارج می شود ولی در نگاه توحیدی و الهی که بسیار متفاوت با نگاه دیگر است انسان بسیار ارزشمند بوده و اقدام ارزشمند اهدای عضو یک نگاه توحیدی و الهی به فضای پیرامونی انسان در مسیر انسانیت است.
وی با اعلام اینکه دنیای غرب و استکبار اگر نگاه توحیدی به انسانیت داشتند مقابل نسل کشی، کودک کشی و مطلوم کشی رژیم صهیونیستی و دیای کفر در نوار غزه بی تفاوت نبودند، تصریح کرد: دنیای غرب و حقوق شر آنها کودک کشی در نوار غزه و فلسطین را نمی بیند و مقابل آنها سکوت می کند تا به کشتار خود ادامه دهند.

حاجی زاده با اعلام اینکه هرکسی نمی تواند دست به اهدای عضو عزیزان خود بزند و در شرایط خاص و حساس اعلام مرگ مغزی بیمار تصمیم اساسی بگیرد، یادآور شد: باید انسان به این مقام از انسانیت و نگاه توحیدی برسد تا دست به اهدای عضو بزند زیرا این حرکت معنوی و ارزشمند نیازمند روح بلند و عالی است.

امام جمعه دابودشت با بیان اینکه در نگاه دینی و انسانی اهدای عضو اقدام بسیار ارزشمند است که با معیار دنیایی نمی توان آن را سنجید، ادامه داد: در بین ۲۰۰ کشور دنیا ایران در زمینه اهدای عضو در میان ۳۱ کشور جای دارد و با نگاه توحیدی باید این فرهنگ در جامعه جاری و ساری شود.

وی با اشاره به اینکه اهدای عضو به روح بلند خانواده‌ها و بازماندگان باز می گردد، بیان کرد: در تعاریف اسلامی و معارف دینی ایثار، از خود گذشتگی، همدردی و نوع‌دوستی از خصوصیات بارز است تا انسان با روح بلند آسایش دیگران را به آسایش خود ترجیح دهد.
وی با بیان اینکه انسان در اهدای عضو منفعت دیگران را مقدم بر منفعت خود می داند، گفت: جز از اولیا الهی، بزرگان، رزمندگان و شهدا از دیگران نمی‌توان این خصلیت بارز را مشاهده کرد.

حاجی زاده با اعلام اینکه هشت سال دفاع مقدس اوج ایثار، ازخودگذشتگی، مفعت‌خواهی برای دیگران و ترجیح دیگران بر خود بوده است، یادآور شد: اهدای عضو صدقه جاریه بزرگی است تا در میدان عمل اهدا برای بیمارانی که نیازمند به حیات و زندگی هستند انجام شود.
وی اهدای عضو را مدالی از ایثار و از خودگذشتگی دانست و گفت: امام علی(ع) نیز نوع دوستی و از خود گذشتن را بالاترین خصلت‌ها و خصوصیت انسانی می‌دانست.

اهدای عضو صدقه جاریه و نجات جان انسان ها است
رئیس شبکه بهداشت و درمان آمل در این مراسم اظهار کرد: اهدای عضو سنت بسیار نیک و حسنه است که در آن با اهدای اعضای عزیزان می توانیم بیماران چشم به راه پیوند را جان دوباره و زندگی مجدد ببخشیم.
محمدتقی رمضانی افزود: لحظات اعلام رضایت خانواده های بیماران مرگ مغزی بسیار سخت، دردآور و سنگین بوده و نیازمند یک روحیه ویژه برای ایثار و ازخودگذشتگی است.
وی با اشاره به اینکه جان بخشیدن که صفات بارز خداوند است، یادآور شد: در این مراسم از خانواده بیماران جان بخش شهرهای آمل، نور، فریدونکنار، محمودآباد و بابلسر تجلیل شد تا بدانند ما قدردان و سپاسگزار اقدام بسیار ارزشمند و معنوی آنها هستیم.
رمضانی با بیان اینکه در هر ۱۲ ساعت یک پیوند در کشور انجام می شود، خاطرنشان کرد: در مقابل در هر ۱۰ دقیقه یک نفر به جمع بیمارانی افزوده می شود که نیازمند پیوند اعضا هستند.
وی با اعلام اینکه اهدای عضو کار بسیار سخت و سنگین است که با معیارهای دنیوی قابل اندازه نیست، گفت: خداوند در قرآن می فرماید نجات جان یک نفر همانند نجات تمام جامعه را نجات داده است.

فرهنگ اهدای عضو با توجه به جمعیت فراوان بیماران نیازمند به پیوند اعضا در جامعه نیاز به فرهنگ سازی جامع دارد تا نبض زندگی همچنان بتپد و کورسوی امید در دل بیماران نیازمند روشنایی و تابش بگیرد.