ملت ایران سیاه‌نمایی صهیونی در جنگ اخیر را برملا کرد
ملت ایران سیاه‌نمایی صهیونی در جنگ اخیر را برملا کرد
امام جمعه شهر و بخش امامزاده عبدالله(ع) آمل با اعلام اینکه ملت ایران در جنگ تحمیلی اسرائیلی و آمریکایی ترس و دلهره نداشتند و وارد میدان شدند، گفت: در جنگ اخیر باید سیاه‌نمایی را برملا کرد و بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب ملت ایران در میدان باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» حجت الاسلام حسین حسین زاده برسمنانی امام جمعه شهر و بخش امامزاده عبدالله(ع) آمل در خطبه‌های دوم نماز جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ ضمن دعوت همگان به تقوای الهی اظهار کرد: تقوا باارزش‌ترین و بهترین پوششی است که باعث سعادتمندی و آبرومندی در دنیا و آخرت می‌شود.وی با اعلام اینکه باید همه اتفاقات در کربلا برای بهره‌گیری نسل جوان و نوجوان به‌روزرسانی شود، افزود: باید در جریان جنگ امروز دشمنان با انقلاب اسلامی از نهضت عاشورا استفاده کنیم و بنا به فرمایشات رهبر انقلاب از راهبردهایی همانند اطمینان‌بخشی و تقویت ایمان، امیدآفرینی و انگیزه‌بخشی که مورد تاکیدات معظم‌له بوده بهره گرفت.حسین‌زاده با اشاره به اینکه ایستادگی مقابل اخبار و رسانه‌های جعلی، دروغ‌پردازان و سانسور حقیقت از دیگر راهبردهایی است که علاوه بر امروز حتی در زمان عاشورا وجود داشت، تصریح کرد: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیلی و آمریکایی اقتدار رهبر، نیروهای مسلح و مردم باعث پیروزی شد.

 

وی با بیان ارزش ویژه امربه معروف و نهی از منکر یاداور شد: بزرگترین شهید این میدان امام حسین(ع) بوده و حفظ این ارزش وظیفه تک تک مسلمین است که مردم را به معروفات امر کرده و از زشتی و منکرات نهی کنیم.امام جمعه امامزاده عبدالله آمل خاطرنشان کرد: چرایی واقعه عاشورا باید بازخوانی رسانه‌ای و عملیاتی شود که در این بین سه گام اساسی وجود دارد.وی ادامه داد: تکنیک برچسب‌زنی و انگاره‌سازی منفی از سوی دشمن، تکنیک شایعه و ترس‌اندازی در بین مردم و تکنیک خلق اعتبار برای فریب و دور زدن حقایق و دروغ‌پراکنی از مهمترین آنها است.حسین‌زاده با اشاره به لزوم توجه به سواد رسانه و توجه به رسانه، گفت: دشمن در بین مردم چنان تبلیغ نادرست داشت که امام معصوم را خارج از دین معرفی کردند و جوسازی منفی سنگین داشتند.وی با اعلام اینکه مردم ایران در جنگ تحمیلی اسرائیلی و آمریکایی ترس و دلهره نداشتند و وارد میدان شدند، یادآور شد: در جنگ اخیر باید سیاه‌نمایی را برملا کرد و بنا به فرمایش رهبر انقلاب ملت ایران در میدان باشند و پای دستاوردهای اعتقادی و ملی خود بایستند.

 

وی با اعلام اینکه ایران با اقتدار و صلابت دارای رهبر بصیر، مقتدر، آگاه و مجتهد کامل است، گفت: در این جنگ دیدیم که برخلاف ادعای صهیونی مردم بیگناه، زنان باردار، کودک چند ماهه، غیرنظامیان و نخبگان در راه اسلام شهید شدند.حسین‌زاده با اشاره به نقش بارز بانوان در نهضت عاشورا که از همسران، مادران شهدا و بنی‌هاشم بودند، گفت: دشمنان باید ایران اسلامی را بشناسند و همدلی، انسجام، همراهی و آگاهی مردم را نادیده نگیرند.