ترامپ رؤیای تسلیم ایران را به گور خواهد برد
ترامپ رؤیای تسلیم ایران را به گور خواهد برد
نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر «لزوم تسلیم ایران» گفت: این سخن مضحک است. ایرانِ بزرگ، با این فرهنگ حسینی و عزم پولادین ملت خود، هرگز تسلیم نخواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» به نقل از «بلاغ» آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی در خطبه‌های نماز جمعه ساری با تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام، بر ضرورت شناخت دقیق ابعاد حماسه عاشورا و بهره‌گیری از آموزه‌های آن در زندگی فردی و اجتماعی تأکید کرد و افزود:
آغاز ماه محرم، ماه خون و قیام، ماه امام حسین (علیه‌السلام) را به عموم مسلمانان و آزادگان جهان تسلیت عرض می‌کنم. این ایام نه تنها یادآور شهادت مظلومانه سیدالشهداء و یاران باوفایش، بلکه فرصتی است برای بازنگری در اصول دینی و احیای واجبات فراموش‌شده‌ای همچون امر به معروف و نهی از منکر است.

وی با اعلام اینکه هفته امر به معروف و نهی از منکر که هم‌زمان با آغاز محرم گرامی داشته می‌شود، فرصتی است تا به فلسفه حقیقی قیام امام حسین (ع) توجه کنیم، تصریح کرد: اگر کسی ادعا کند که امام حسین را دوست دارد و در مراسم عزاداری شرکت می‌کند، اما با فریضه نهی از منکر سر ناسازگاری داشته باشد، باید بداند که هنوز با حقیقت نهضت عاشورا فاصله دارد.

امام جمعه ساری افزود: امام حسین (ع) برای اقامه امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسید و این فریضه نباید از جامعه اسلامی جدا شود.

محمدی‌لائینی با تأکید بر ضرورت توجه به برگزاری روضه‌های خانگی در کنار مجالس رسمی در مساجد، حسینیه‌ها و تکایا، اظهار کرد: یکی از سنت‌های ارزشمند پیشینیان ما، برپایی مجالس روضه‌خوانی در منازل بود و باید در هر خانه‌ای نام و یاد حضرت اباعبدالله الحسین (ع) زنده باشد.

وی ادامه داد: قرارگاه‌های مردمی روضه‌خوانی خانگی باید فعال باشند و این مجالس در تقویت فرهنگ دینی، انس خانوادگی و پیوند اجتماعی نقش بی‌بدیلی دارند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران در ادامه به جنگ اخیر در منطقه و پیروزی جبهه مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: امسال در مجالس امام حسین (ع)، علاوه بر بیان مظلومیت آن حضرت در برابر یزید، باید به ظلم یزیدیان زمان هم پرداخته شود.

محمدی‌لائینی با بیان اینکه جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان غربی‌اش علیه ملت‌های مظلوم منطقه، ادامه همان خط بنی‌امیه است، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی از جنگ اخیر هیچ نتیجه‌ای نگرفت؛ نه صنعت هسته‌ای ایران را متوقف کرد، نه توان موشکی ما را محدود ساخت و نه به هدف نهایی خود یعنی براندازی نظام جمهوری اسلامی رسید. بلکه به‌خوبی فهمید که در برابرش مردانی ایستاده‌اند که با الهام از مکتب حسین‌بن‌علی (ع) ذره‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنند.

وی همچنین با گرامیداشت سالروز سوء قصد به مقام معظم رهبری در ششم تیرماه گفت: در آن حادثه، رهبر معظم انقلاب تا مرز شهادت پیش رفتند، اما اراده الهی بر بقای ایشان تعلق گرفت تا پرچمدار انقلاب در این دوران سخت باشند، خداوند این مرد الهی را برای رهبری امت اسلامی حفظ کرد. امروز، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای علمدار عزت و استقامت ملت ایران هستند.

نماینده ولی‌ فقیه در مازندران همچنین سالروز هفتم تیر و شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ یار انقلاب را گرامی داشت و تصریح کرد: شهدای هفت‌تیر، نماد مظلومیت و بصیرت بودند. آنان مانند شهدای کربلا با خون خود مسیر انقلاب را بیمه کردند و ما باید با حفظ میراث آن شهدا، راه مقاومت را ادامه دهیم.

محمدی‌لائینی با اشاره به پیام اخیر رهبر انقلاب درباره پیروزی جبهه مقاومت گفت: مقام معظم رهبری در پیام خود سه تبریک فرمودند: نخست برای شکست رژیم صهیونیستی، دوم برای درهم شکستن هیبت آمریکا، و سوم برای وحدت بی‌سابقه میان اقشار و جناح‌های مختلف ملت ایران اما من تبریک چهارمی را هم اضافه می‌کنم تبریک برای داشتن رهبری با درایت، شجاع، هوشیار و انقلابی که از همان ساعات نخست جنگ اخیر، هدایت جامعه و فرماندهی معنوی نبرد را به‌عهده گرفت.

وی با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر «لزوم تسلیم ایران» خاطرنشان کرد: این سخن مضحک است. ایرانِ بزرگ، با این فرهنگ حسینی و عزم پولادین ملت خود، هرگز تسلیم نخواهد شد.

امام جمعه ساری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی نیز با تصویب قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی، نشان داد که ملت ایران در برابر زورگویی‌ها سر تعظیم فرود نخواهد آورد.

محمدی‌لائینی با اشاره به اینکه حضرت امام راحل فرمودند، اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود و آمریکا باید زیر پای ملت ایران له گردد، گفت: جنگ اخیر به‌وضوح نشان داد که این هدف دست‌یافتنی است. رژیم صهیونیستی امروز نه‌تنها در آستانه فروپاشی است، بلکه اسطوره شکست‌ناپذیری‌اش نیز فرو ریخته و سقوط آن نزدیک‌تر از همیشه شده است.

انتهای خبر/