فرزندانِ مصطفی
فرزندانِ مصطفی
همزمان با سوگواری ملی شهادت قائد امت، رهبر شهید و اعلام جانشینی آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، گروهی از نوجوانان ده تا سیزده‌ساله با برپایی موکب مردمی «فرزندان مصطفی»، خدمات گسترده‌ی فرهنگی و دینی را در سطح شهرستان آمل آغاز کردند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ در روزهای اندوه‌بار شهادت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای، رهبر فقید انقلاب اسلامی، و همزمان با اعلام رسمی انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر معظم انقلاب، گروه جهادی «فرزندان مصطفی» متشکل از نوجوانان دختر و پسر شهرستان هزارسنگر آمل، پیش از هر نهاد رسمی، اقدام به برپایی موکبی مردمی در میدان ۱۷ شهریور آمل کردند. این موکب که فعالیت خود را از ساعات نخستین اعلام خبر شهادت آغاز کرد، به تدریج با گسترش امکانات، طیف وسیعی از اقدامات فرهنگی و خدمت‌رسانی را پوشش داد.

ولی‌زاده، یکی از اعضای فعال این گروه جهادی در گفتگو با خبرنگار «بلاغ»، ضمن اشاره به پیشگامی این موکب توضیح داد: ساختار گروه بر پایهٔ تفکیک نقش میان نوجوانان طراحی شده است؛ پسران در فضای فیزیکی موکب به خدمت‌رسانی مستقیم می‌پردازند و دختران نیز مدیریت گروه رسانه و ثبت تصاویر این تلاش خالصانه را بر عهده دارند.

از جمله اقدامات برجستهٔ این موکب می‌توان به برپایی سفره‌های اطعام اهل بیت(ع) با طبخ انواع غذاهای گرم و خوراکی‌های سنتی برای عزاداران حاضر در مراسم اشاره کرد. همچنین اعضای موکب با توجه به کمبود تصاویر در بازار، پنج‌هزار عدد تراکت لمینت‌شده با کیفیت بالا از سه شخصیت بی‌بدیل انقلاب یعنی رهبر شهید آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جدید آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای و بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) تهیه و میان مردم توزیع کردند.

یکی دیگر از ابتکارات معنوی این گروه، جزخوانی هر شب قرآن پشت موکب بود. عزاداران با استفاده از جزوات لمینت‌شده، هر شب یک جزء کامل از کلام‌الله مجید را به نیت روح مطهر رهبر شهید و همهٔ شهدای تازه‌درگذشته تلاوت می‌کردند. همچنین گروه «فرزندان مصطفی» با شناسایی کمبود پرچم در سطح شهر، با کمک‌های مردمی، پرچم‌ها را به صورت رایگان در اختیار علاقه‌مندان قرار دادند تا از هرگونه سوءاستفادهٔ مالی جلوگیری شود.

تولید و توزیع تراکت‌های کوچک لمینت‌شده حاوی تصاویر رهبر شهید و رهبر جدید به عنوان آویز ماشین یا سینه‌لباس، پخش استیکرهایی با طرح چهرهٔ رهبران انقلاب برای پشت قاب گوشی‌های همراه، و برگزاری مراسم نمادین نهال‌کاری به صورت خودرویی با الهام از سفارشات رهبر شهید و تأکید رهبر جدید بر حفظ محیط زیست، از دیگر اقدامات این موکب بود.

در میان تلاش‌های بی‌وقفهٔ این خادمان نوجوان، حضور چهره‌های شاخص شهرستان آمل، جلوهای ویژه به موکب بخشید.  حجت‌الاسلام یعقوبیان، امام جمعهٔ محبوب آمل، و سرهنگ حسین‌نژاد، فرماندهٔ سپاه آمل، با حضور خود در موکب «فرزندان مصطفی»، ضمن خدمت و همدلی با نوجوانان در توزیع چای، در سخنانی صمیمانه به خادمان نوجوان «خدا قوت» گفتند و از ابتکار و غیرت دینی آنان تجلیل کردند. این حضور کوتاه اما پرمعنا، روحیه‌ای تازه به اعضای جوان موکب بخشید و نشان داد که مسئولان شهرستان نیز بر این حرکت خودجوش مردمی ارج می‌نهند و بر آن تأکید دارند.

خبرنگار بلاغ در میان فعالیت‌های این موکب، فرصتی یافت تا با سه تن از خادمان نوجوان به گفتگو بنشیند.

محمدپارسا راعی، نوجوانی که مسئول پخش جزوات قرآنی است، با چشمانی آمیخته به اندوه و شوق روایت کرد: دیشب مشغول پخش جزء ۲۵ قرآن بودیم که یک آقایی با چشمان گریان به ما نزدیک شد و گفت: پسرم چند روز پیش در یک حادثهٔ تروریستی به شهادت رسیده است. من هم گفتم: اجازه بده این جزء را به نیابت روح پسر شهیدت و به نیت شادی روح رهبر شهیدمان بخوانیم. با هم گریه کردیم. وقتی در تلویزیون دیدم رهبر جدیدمان آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای با قاطعیت فرمودند «راه پدر را ادامه می‌دهم»، فهمیدم ما هم باید محکم‌تر و پرشورتر پای انقلاب بایستیم.

ترمه بابکی که دوربین کوچکی در دست دارد و عضو گروه رسانه است، با وقاری فراتر از سنِ خود گفت: وظیفهٔ من فیلمبرداری از تمام لحظات خدمت بچه‌ها در موکب و ارسال آن برای کانال گروه است. می‌خواهم همه ببینند نوجوان‌های این مملکت حتی در غم‌انگیزترین روزها هم بیکار نمی‌نشینند. وقتی خبر شهادت رهبر عزیزمان را شنیدم، آنقدر گریه کردم که فکر کردم طاقت ندارم. اما هنگامی که مراسم تنفیذ و انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای را دیدم و صلابت و متانت ایشان را مشاهده کردم، دلم آرام گرفت. حالا می‌دانم انقلاب با قدرت بیشتری ادامه پیدا می‌کند و ما در این موکب با رهبر جدید تجدید بیعت می‌کنیم.

ابوالفضل گرنایی و امیرمهدی رضایی، دو نوجوان فعال که میان عابران پرچم توزیع می‌کنند، با لبخندی صمیمی گفتند: پرچم‌ها را به مردم هدیه می‌دهیم. این کار را به نیت شادی روح رهبر شهیدمان و برای کمک به خانواده‌های معظم شهدا انجام می‌دهیم. برای مراسم تشییع پیکر مطهر ایشان هم برنامه‌های زیادی داریم. می‌خواهیم پرچم‌های جدیدی تهیه کنیم که هم تصویر رهبر شهید و هم عکس رهبر جدید بر روی آن باشد. ان‌شاءالله بتوانیم بار دیگر با تمام وجود به رهبر جدید بگوییم: نوجوانان ایران تا آخرین نفس پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند.

ولی‌زاده در پایان تأکید کرد که این گروه جهادی خود را برای حضور باشکوه در مراسم تشییع و وداع با پیکر رهبر شهید آماده می‌کند و افزود: با حداکثر نیرو و برنامه‌های ویژه و ابتکارات جدید در این مراسم شرکت خواهیم کرد. می‌خواهیم با توزیع گستردهٔ عکس‌های رهبر جدید و پخش پیام ایشان، بار دیگر ثابت کنیم ملت ایران هرگز در برابر مشکلات زانو نمی‌زند.

به گزارش بلاغ؛ آنچه در موکب «فرزندان مصطفی» می‌گذرد، تصویری زنده از نسلی است که پیش از هر نهاد رسمی، با دست‌های کوچک اما مصمم خود، راه عشق، ایثار و مقاومت را پیش گرفته‌اند.

نوجوانانی که در سوگ یار مهربان خود و در آستانهٔ رهبری جدید، موکبشان را به کلاس درس مدیریت جهادی تبدیل کرده‌اند؛ همان مدیریتی که رهبر شهید بارها بر آن تأکید داشت و اینک در دل کوچه‌ها و خیابان‌های آمل با دستان نوجوانانی از تبار مصطفی(ع) جان می‌گیرد.

گزارش: مجید ناییجی