دولت با افزایش اعتبار کالابرگ به معیشت مردم توجه کند
دولت با افزایش اعتبار کالابرگ به معیشت مردم توجه کند
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مسئله معیشت بسیار مهم است و اقدامات انجام شده در حوزه کالابرگ و یارانه خوب بوده اما با توجه به افزایش نرخ‌ها انتظار داریم که کالابرگ‌ها و یارانه‌ها افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مازندران که با حضور رئیس جمهور، استاندار مازندران، نمایندگان مجلس و مدیران دستگاه‌های اجرایی در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه عدالت اجتماعی سرمایه اجتماعی را افزایش می‌دهد و حکومت اسلامی به این مقوله اهتمام دارد.

وی با اشاره به خدمات دولت در استان مازندران، بیان کرد: تلاش‌های زیادی برای حضور رئیس جمهور در استان انجام شده و از همه دست‌اندرکاران قدردانی می‌کنم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اعلام اینکه مازندران به دیار علویان معروف است، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب از مردم مازندران به عنوان افراد دیندار تعریف و تمجید کردند و مردم این استان باصفا خلاق و خدوم هستند و سابقه درخشانی در ساختار تمدن منطقه دارند.

محمدی‌لائینی با قدردانی از زحمات مجموعه نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و اعضای شورای تامین در اغتشاشات اخیر، ادامه داد: در تحلیل این حوادث نشان می‌دهد که مسائل فرهنگی بسیار دخیل است و انتظار دارم که مسائل فرهنگی به ویژه فرهنگی دینی و ارزش‌های اسلامی با نگاه جدی‌تری تقویت شود.

وی اظهار کرد: مسئله معیشت بسیار مهم است و اقدامات انجام شده در حوزه کالابرگ و یارانه خوب بوده اما با توجه به افزایش نرخ‌ها انتظار داریم که کالابرگ‌ها و یارانه‌ها افزایش یابد به ویژه در بحث معیشت نیروهای مسلح اقدامات موثری انجام شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران خواستار توجه ویژه به روستاهای استان شد و گفت: طرح مولدسازی روستاها مورد توجه قرار بگیرد که زمینه کاهش حاشیه نشینی در شهرها می‌شود و زمینه کاهش معضلات اجتماعی را به همراه دارد.

محمدی‌لائینی با اعلام اینکه جنگل و منابع طبیعی مازندران در حال آسیب‌پذیری هستند، افزود: صنایع و شرکت‌های صنعتی استان دچار مشکلات هستند، مسائل مازندران را انتظار داریم که ملی دیده شود، مازندران خدمات ملی ارائه می‌دهد.

وی با اعلام اینکه طرح بزرگراه قائم‌شهر به میاندورد نیاز به تامین اعتبار دارد، افزود: انتظار داریم که اعتبارات این پروژه به موقع تامین شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران خواستار توجه ویژه دولت به باغ موزه دفاع مقدس استان شد.

محمدی‌لائینی با اشاره به اینکه کشاورزی مازندران هنوز سنتی است، ادامه داد: اجرای طرح‌های کشاورزی نوین و دانش‌بنیان در استان باید اجرا شود.

وی با اعلام اینکه در حوزه جنگل و محیط زیست دچار چالش‌های فراوان هستیم، گفت: مشکلات استان باید با نگاه ملی حل و و فصل شود.

انتهای خبر/