زندگی نامه شهید غلامعلى ابراهیم زاده از آمل
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، شهید غلامعلى ابراهیم زاده فرزند: شعبانعلى متولد: ۱۳۴۶/۱۰/۶ در روستای ابومحله دابودشتشهرستان آمل است. شهید غلامعلى ابراهیم زاده در سایه محبتهای پدر و مادر پاکدامن و مهربانش دوران کودکی را پشت سر گذاشت و بعد وارد مدرسه شد و به فراگیری تحصیل پرداخت.
به پدر و مادر بسیار احترام می گذاشت. با همه ی افراد خانواده بسیار صمیمی و مهربان بودند و الگوی خوبی از لحاظ معنوی و اخلاقی برای دیگران بودند .در کارها به مادر خود کمک می کردند .
غلامعلى ابراهیم زاده بعنوان بسیجی در لشگر ۲۵ کربلا خدمت میکرد که در تاریخ: ۱۳۶۵/۱۰/۰۴ هجری شمسی در امالرصاص عملیات کربلای ۴ شهد شیرین شهادت نوشید و در جوار رحمت الهی جای گرفت.پیکر پاک این شهید عزیز پس از تشییع باشکوه توسط امت حزب الله و همیشه در صحنه هزار سنگر آمل در گلزار شهید اسدی روستای ابومحله آمل به خاک سپرده شد.
سلام و درود خدا بر روح پاک و مطهرش.
وصیتنامه شهید غلامعلى ابراهیم زاده از آمل
بسم اللّه الرحمن الرحیم
الذین آمنوا و هاجروا و جاهدوا فى سبیلاللّه باموالهم و انفسهم اعظم درجه عنداللّه
آنانکه ایمان آوردند و از وطن هجرت گزیدند و در راه خدا با مال و جانشان جهاد کردند آنها را نزد خدا مقام بلندى است و آنان بالخصوص رستگارند و سعادتمندان دو عالمند. قرآن کریم
با درود و سلام به امام زمان(عج) و امام امت وصیتم را آغاز مىکنم. سپاس خداوندى که ما را در ایران اسلامى زندگى بخشید و رهبرى بزرگ به ما عطا کرد تا از گمراهى نجاتمان دهد و در مسیر اسلام به حرکت درآورد. خدایا! نمىدانم چگونه به اسلام و این انقلاب خدمت کنم ولى این را مىدانم که شاید با حضورم در جبهه کار کوچکى انجام داده باشم. خدایا! شاهد باش که براى رضاى تو به این مکان مقدس پا نهادهام و هدفم خدمت به اسلام است و آرزو دارم مورد لطف تو قرار گیرم. خدایا! شاهدى که من به خاطر تو از خانوادهام دور شدم و چشم امیدم به رحمت تو است. خدایا! مرا بپذیر و از گناهانم درگذر که اگر دست رد به سینهام بزنى دیگر کسى را ندارم.
من خودم را موظف مىدانم که جانم را براى دینم فدا کنم. هیچ راهى براى رسیدن به خدا بهتر و سعادت مندتر از شهادت نیست.
امیدوارم اگر در راه اعتقادم به شهادت رسیدم ناراحت نشوید و همان گونه که مرا براى خدمت به اسلام راهنمائى کردید برادران دیگرم را نیز به پیروى از شهدا تربیت کنید. اى امت حزباللّه! بدانید که من با بصیرت و آگاهى کامل پا به این راه نهادم و براى اعتلاى قرآن و دستورات خداوند متعال تا پاى جان به پیش مىروم و همراه برادران رزمنده دیگر به جنگ علیه کفار قدم برمىدارم و اگر در این راه کشته شدم امید آن دارم که خداوند متعال این را از من قبول فرماید و مرا از بندگان صالح خود بگرداند. خدایا! به پدرم و مادربزرگم و مادرم توفیق بده که من را تربیت کرده اند و در این راه مقدس فرستاده اند.
پدر عزیز و مادربزرگ مهربان و مادر مهربان! مرا عفو کنید و به خدا سوگند اگر شرک نبود به پاى شما سجده مىکردم و شمائى که بعد از خداوند وجودم و هستى ام از شماست و من نتوانستم قدر یک لحظه از زحمات طاقت فرسا و کمرشکن شما را بدانم. از اینکه گاهى در بچگى و جوانى از شما نافرمانى کرده ام و نتوانستم احترام خوبى شما را داشته باشم از شما طلب عفو کرده و معذرت مىخواهم. برادران عزیز! امیدوارم در مسیر اسلام حرکت کنید شما خوب مىدانید که همه ما در این دنیا مسافریم و باید به جایگاه ابدیمان برویم. جایگاهى که اگر اعمالمان مورد رضایت خداوند قرار گرفته باشد با نور الهى روشن و در غیر این صورت غرق ظلمت و تاریکى است. خواهرم! اگر بزرگ شدها ى زینب وار اسلام را یارى کن و با حفظ حجاب خود پاسدار خون شهدا باش و در تمامى کارها خدا را در نظر گیر و از تمام فامیلان و دوستان و آشنایان مىخواهم اگر از من بدى دیدهاند مرا ببخشند.
و اى امت شهید پرور! شما به حکم مسلمان بودن تان باید از امام عزیزمان پیروى کنید و بدانید که پیروى از امام، پاسدارى از خون شهدا است و در آخر اگر جنازهام به خانه آمد جنازهام را در بهشت اسدى و در کنار شهید عزیزمان ولى اللّه اسدى دفن نمائید و از اینکه سر شما را به درد آوردهام مرا مىبخشید. والسلام علیکم و رحمهاللّه و برکاته
خدایا! خدایا! تا انقلاب مهدى خمینى را نگهدار