به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»،به نقل از «بلاغ» همزمان با نهم ذیالحجه، مردم متدین و ولایتمدار شهرستان هزار سنگر آمل، آیین معنوی و پرفیض دعای عرفه را در در جوار بارگاه ملکوتی امام زاده ابراهیم (ع) و در کنار مزار شهدا آمل برگزار کردند.
در این مراسم سراسر نور و معنویت که با استقبال و حضور پر شور اقشار مختلف مردم برگزار شد. همراه با قرائت دعای الهی معنوی حضرت امام حسین علیه السلام در روز عرفه و با مداحی حاج یاسر رجبی از مداحان اهل البیت علیهم السلام به ذکر مناجات ونوحه سرایی در باب مناقب و مصائب اهل البیت علیهم السلام پرداخت.
حاضرین نبز با دلهای مشتاق و چشمانی اشک بار ضمن زمزمه این دعای رحمانی با همراهی در برنامه نوحه سرایی، ایمان ودلدادگی خود را در پیمودن راه و مکتب حسینی صادقانه به نمایش گذاشتند.