طنین اقتدار جبهه مقاومت در پرتو رهبری حکیمانه
طنین اقتدار جبهه مقاومت در پرتو رهبری حکیمانه
یک کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به تحولات منطقه‌ای، درخشش انصارالله یمن در برابر رژیم صهیونیستی را نماد قدرت روزافزون جبهه مقاومت دانست و با تأکید بر نقش بی‌بدیل رهبری در انسجام ملی، از سپاه پاسداران به‌ عنوان بازوی راهبردی امنیت و اقتدار ایران اسلامی یاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» به نقل از «بلاغ»،حسن خدادی در گفتگویی با اشاره به تحولات اخیر منطقه‌ای و درخشش انصارالله یمن در برابر رژیم صهیونیستی، این اقدامات را نماد روشنی از قدرت روزافزون جبهه مقاومت دانست و تأکید کرد: انصارالله با وجود محاصره و فشارهای بین‌المللی، با اراده‌ای مؤمنانه در برابر رژیم کودک‌کش صهیونیستی ایستاده و نقشه‌های دشمنان را بر هم زده است.

وی با اشاره به فرمان رهبر معظم انقلاب درخصوص اجرای سرود ملی «ای ایران» توسط مداح اهل‌بیت، حاج حسین کریمی، افزود: این اقدام نشان‌دهنده عمق نگاه رهبری به پیوند میان هویت ملی و دینی است؛ نمادی از وحدت فرهنگی در راستای تقویت روحیه انقلابی و میهن‌دوستی در جامعه.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اقدامات مستمر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف، از نقش‌آفرینی این نهاد در تأمین امنیت ملی تقدیر کرد و گفت: سپاه امروز فراتر از یک نیروی نظامی، یک بازیگر مهم منطقه‌ای و بازوی دفاعی نظام در برابر تهدیدات ترکیبی دشمنان است.
خدادی اقتدار و صلابت رهبری انقلاب را عامل اصلی انسجام ملی دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در طول سال‌های گذشته با تدبیر، حکمت و صراحت، کشور را از گردنه‌های سخت عبور داده و امروز نیز پرچمدار مقاومت منطقه‌ای در برابر پروژه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان هستند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مواضع روشن رهبر انقلاب درباره فلسطین و مقابله با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، موجب شده جبهه مقاومت روحیه مضاعفی بگیرد. حتی جوانان انقلابی در سایر کشورهای اسلامی نیز با الهام از این رهبری، به میدان آمده‌اند.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به جنگ روانی و رسانه‌ای دشمنان علیه سپاه و جریان مقاومت افزود: امپراتوری رسانه‌ای غرب تلاش دارد سپاه را یک نیروی تندرو جلوه دهد، در حالی که مردم منطقه سپاه را نماد امنیت، شرافت و کمک‌های بی‌منت می‌دانند؛ از سیل خوزستان گرفته تا امدادرسانی در سوریه و لبنان.
خدادی تصریح کرد: نکته قابل توجه آن است که امروز محور مقاومت در یمن، لبنان، عراق و سوریه دیگر به‌صورت صرفاً نظامی تعریف نمی‌شود؛ این جبهه اکنون در عرصه‌های فرهنگی، رسانه‌ای و اقتصادی نیز فعال است و با تشکیل یک بلوک ضدصهیونیستی، نظم جدیدی را در منطقه رقم می‌زند.
وی در پایان با تأکید بر نقش مردم در تحقق اهداف انقلاب اسلامی اظهار داشت: ملت ایران همیشه پشت سر رهبری ایستاده و امروز هم با هوشیاری، دشمن را در جنگ ترکیبی ناکام خواهند گذاشت. حمایت از جبهه مقاومت و تقویت روحیه ملی، دو بال پرواز انقلاب در مسیر تمدن‌سازی اسلامی هستند.

انتهای خبر/