سیاهى چادرتان کوبنده تر از خون سرخم مى باشد.
سیاهى چادرتان کوبنده تر از خون سرخم مى باشد.
شهید «محمد حسن زاده» از آمل در وصیت‌نامه خود بیان کرد: خواهران گرامى خودم اميدوارم زينب گونه زندگى كنید چون سياهى چادرتان كوبنده تر از خون سرخم مى باشد.

زندگی نامه شهید محمد حسن‏ زاده از آمل

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، شهید محمد حسن‏ زاده فرزند: اصغر متولد: ۱۳۳۲/۰۱/۰۱ در شهرستان آمل است.در سایه محبت‌های پدر و مادر پاکدامن و مهربانش دوران کودکی را پشت سر گذاشت و بعد وارد مدرسه شد و به فراگیری تحصیل پرداخت.

به پدر و مادر بسیار احترام می گذاشت. با همه ی افراد خانواده بسیار صمیمی و مهربان بودند و به همسرش بسیار علاقمند بودند.

محمد حسن زاده نیاک در عضویت بسیجی و درلشکر ۲۵ کربلا به اسلام خدمت می کرد که در ۱۳۶۵/۱۰/۲۲ هجری شمسی در منطقه شلمچه و در عملیات کربلای ۵ شهد شیرین شهادت نوشید و در جوار رحمت الهی جای گرفت. پیکر پاک این شهید عزیز پس از سالها مفقودالاثر بودن در ۱۳۷۳/۱۲/۱۲ تشییع و در امام زاده ابراهیم (ع) گلزار شهدای آمل به خاک سپرده شد

سلام و درود خدا بر روح پاک و مطهرش.

وصیتنامه شهید محمد حسن‏ زاده از آمل

به نام الله پاسدار حرمت خون شهیدان و سلام بر یگانه منجى عالم بشریت، نجات دهنده انسان‏ها و با درود و سلام بر نایب برحق او خمینى بت شکن و با سلام بر تمام شهداى گلگون کفن از کربلاى حسینى تا کربلاى خمینى
خدمت مادر گرامى سلام علیکم. امیدوارم که سلام ناقابل فرزند حقیر خود را پذیرا باشى. مادر گرامى و بهتر از جانم! غرض از نوشتن نامه این است که حلالم نمایى تا در آن دنیا آسوده باشم و عاق والدین نشوم و بعد از شهادتم گریه نکنى تا این منافقان کوردل خوشحال شوند. سلام گرم مرا به برادران گرامى و عزیزم احمد آقا، قاسم آقا، نصرت آقا و رجب آقا مى‏ رسانم و امیدوارم که بعد از شهادتم براى من گریه نکنند و ادامه دهنده راهم باشند. خدمت خواهران گرامى خودم بنین – مهین – فاطمه – زهرا و سودابه سلام مى‏رسانم و امیدوارم زینب‏ گونه زندگى کنند چون سیاهى چادرتان کوبنده‏ تر از خون سرخم مى‏ باشد.

خدمت عمو و پسرعموى عزیزم سلام گرم البته به تمام اهل خانواده مى‏رسانم و امیدوارم این جانب را حلال کنند. خدمت تمام فامیل‏ها و دوستان و آشنایان و کسانى‏که نامشان فعلاً در ذهنم نمى‏باشد سلام مى‏رسانم و امیدوارم که مرا حلال کنند.
خدمت همسرم سلام عرض مى‏نمایم. پس از عرض سلام امیدوارم که حالتان خوب باشد و هیچ ناراحتى در وجود مبارکتان نبوده و از تمام بلیات روزگار در امان باشید و در تمام مراحل زندگى‏ات زیر سایه پرچم محمد(ص) پیروز و سربلند باشى. همسرم! چند کلمه ‏اى برایتان مى‏ نویسم چون وصى من شما مى‏ باشید تا بعد از شهادتم اگر بتوانید به آن جامه عمل بپوشانید.

۱- از شما مى‏خواهم که بعد از شهادتم براى فرزندانم هم پدر و هم مادر باشى و آنها را خوب تربیت نموده و تحویل جامعه بدهى.

۲- سلام مرا به دخترم برسان و بگو هیچ ناراحتى نکند چون پدرش با چشمانى باز در این راه قدم گذاشت.
۳- سلام مرا به پسرم، نور چشمم، مهدى برسان و بگو در آینده دنباله راه من را بگیرد.

۴- باز سلام گرم و خالصانه‏ام را به دختر نازنینم برسان و بگو که فرزندانى خوب در آینده تحویل این جامعه بدهند.
۵- سلام بى‏کرانم را به پسر کوچکم برسان و به او بگو که پدرش را صدامیان شهید کرده ‏اند و بگو که ساکت ننشیند و ادامه دهنده راهم در آینده باشد.

۶- سلام مرا به پدرزن و مادرزن و بررادرزن‏ها برسان و به پدر زنم بگو که بعد از شهادتم سرپرست باشد و پدرى برایشان باشد تا هیچ کمبودى احساس نکنند. اگر خواستید مراسمى براى من بگیرید در همان محله، مسجد سیدالشهداء بگیرید.

۷- اگر به شهادت رسیدم مرا در قبرستان بربرخیل دفن نمائید.

۶۵/۹/۵
محمد حسن‏ زاده