رژیم صهیونیستی با هر فریاد «الله‌اکبر» می‌لرزد
رژیم صهیونیستی با هر فریاد «الله‌اکبر» می‌لرزد
یک کارشناس مذهبی با اشاره به نقش ایمان در پیروزی جبهه مقاومت گفت: فریاد «الله‌اکبر» نه‌تنها شعار مسلمانان، بلکه کابوس شبانه صهیونیست‌ها است و هر بار که این ندا طنین می‌افکند، پایه‌های لرزان رژیم صهیونیستی سست‌تر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» به نقل از «بلاغ»،حجت‌الاسلام عمار ریاحی در گفتگویی جنگ موجود میان جبهه حق و باطل را جنگی وجودی و ماهیتی توصیف کرد که از ابتدای خلقت آغاز شده و تا امروز ادامه دارد.

وی تأکید کرد: جبهه غرب، به‌ویژه با محوریت رژیم منحوس اسرائیل، به‌ عنوان پادگانی برای ناتو و آمریکا در منطقه عمل می‌کند و هدف اصلی آن، مقابله با جمهوری اسلامی ایران است.

این کارشناس مذهبی گفت: این جریان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷، با تمام توان به دنبال تضعیف نظام جمهوری اسلامی و نابودی ملت ایران بوده است.

ریاحی با اشاره به پیشینه خصومت‌های تاریخی رژیم صهیونیستی با مردم ایران، اظهار کرد: رژیم اسرائیل از ۲ هزار و ۵۰۰ سال پیش نسبت به مردم ایران کینه داشته و ایرانیان را مانعی برای تحقق دولت آخرالزمانی خود می‌دانند. آنها جشن پوریم را برای گرامیداشت کشتار ایرانیان برگزار می‌کنند و با پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنی‌شان وارد مرحله‌ای جدید شده است. امروز، نه تنها ملت ایران، بلکه گروه‌های آزادی‌خواه در سراسر منطقه با الهام از مقاومت ایران به این جبهه ملحق می‌شوند.

وی نقش مردم یمن را در جبهه مقاومت بسیار مؤثر دانست و تصریح کرد: یمن اکنون به‌ عنوان یکی از ارکان اصلی مقاومت در برابر استکبار جهانی مطرح است. ایستادگی مردم یمن، به الگویی برای دیگر ملت‌های تحت فشار تبدیل شده و نشان داده‌اند که مقاومت خاموش نمی‌شود. امروز یمنی‌ها با تکیه بر ایمان و باور خود، به چالشی جدی برای اسرائیل و هم‌پیمانانش تبدیل شده‌اند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گلوگاه با تأکید بر ضعف رژیم صهیونیستی و ناتوانی آن در برابر اراده ملت‌های مقاوم افزود: رژیم صهیونیستی یک قدرت پوشالی است و هرگونه حمله به محور مقاومت، باعث بیداری و تقویت بیشتر این جبهه می‌شود. دشمنان انقلاب اسلامی بدانند که ایمان مردم، بزرگ‌ترین سلاح در برابر توطئه‌های آنان است و این سلاح هر روز نیرومندتر می‌شود.

ریاحی با اشاره به آینده جبهه مقاومت گفت: روزی خواهد رسید که محور مقاومت، اسرائیل را از نقشه خاورمیانه و حتی از عرصه جهانی محو خواهد کرد. وعده الهی بر نابودی باطل، حتمی است و این وعده از طریق ایستادگی ملت‌های آزاده محقق خواهد شد.

وی همچنین تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به وحدت میان ملت‌های اسلامی احساس می‌شود. دشمنان با تفرقه‌افکنی به دنبال تضعیف این محور هستند، اما آگاهی ملت‌ها و رهبری‌های الهی مانع تحقق اهداف شوم آنان خواهد شد.

این کارشناس مذهبی در پایان از رسانه‌ها خواست تا نقش خود را در تبیین چهره واقعی جبهه استکبار و آشکارسازی مظلومیت ملت‌های مقاوم ایفا کنند و اجازه ندهند روایت‌های دروغین دشمنان در افکار عمومی جهان غالب شود.

انتهای خبر/