به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، به نقل از بلاغ؛ جمعه بازار جویبار یکی از قدیمیترین بازارهای سنتی استان مازندران است که قدمتش حداقل به بیش از یک قرن میرسد، بازاری که هر جمعه در این شهرستان بر پا است و خیلیها از اقصی نقاط استان برای خرید مایحتاج خود که به ویژه تهیه محصولات سنتی، اصیل و بدور از فرآوردههای امروزی است، به این مکان مراجعه میکنند.
این بازار قدیمی و بسیار بزرگ که شاید بیش از ۷۰۰ نفر در آن بساط پهن میکنند دارای بخشهای متنوعی است و به زبان عامیانه از شیر مرغ تا جان آدمیزاد در آن پیدا میشود و از سبزی، ماست، میوه و گل و گیاه و البسه گرفته تا انواع پرندگان، ترشیجات، لبنیات محلی، گوشت و حتی کبابی هم در آن یافت میشود و شاید باور نکنید اما خیلیها بدون اینکه حتی خریدی هم در این بازار به این بزرگی با این همه تنوع انجام دهند، مستقیما به سراغ بازار قصابها و کبابیها میروند تا چند سیخ کباب نوش جان کنند و برگردند!
جمعه بازار جویبار در مازندران از قدیمیترین بازارهای سنتی ایران به شمار میآید که از قسمتهای پرطرفدار این بازار میتوان به کبابیهای معروف آن اشاره کرد که با پخت انواع کبابهای محلی پذیرای خریداران است.

محمد مدانلو فرماندار جویبار در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» اظهار کرد: جمعه بازار جویبار یکی از قدیمیترین بازار سنتی شمال ایران دارای قدمتی بیش از ۲۰۰ سال است که محلی برای داد و ستد کالاهای مورد نیاز بومیان منطقه که با رونق آن طی دو دهه گذشته مورد استقبال بسیاری از مسافران و گردشگرانی از سراسر کشور و حتی گردشگرانی از کشورهای خارجی میباشد که بارها نیز در رسانههای بینالمللی مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: مهمترین جذابیت جمعه بازار برای مسافران، رسته کبابی است که بیش از ۵۰ غرفه در طی بیش از نیمقرن انواع کباب متنوع و البته خوشمزه را به صورت سنتی عرضه می نماید که اتفاقا مورد استقبال قرار میگیرد.
فرماندار جویبار، با اشاره به برگزاری جشنواره کباب و ماهی، بهعنوان یکی از مهمترین غذاهای سنتی مورد علاقه شمالیها در محل جمعهبازار، تصریح کرد: این جشنواره فرصتی است برای هم معرفی غذاهای سنتی و هم جذب مسافر و گردشگر در ایام پایانی تعطیلات نوروزی است.
مدانلو ادامه داد: جویبار بزرگترین مرکز تولید و استحصال آبزی پروری مازندران و همچنین تکثیر و تامین خاویار میباشد که پنج مزرعه با تولید سالانه ۳ هزارتن گوشت ماهی اوزون برون و ۴۵ تن خاویار، این شهرستان را به قطب صنعت شیلات کشور تبدیل نموده ضمن اینکه پنج شرکت تعاونی پره صیادی و ۱۶ قفس پرورش ماهی قزل نیز در سواحل دریای جویبار زمینه تولید سالانه ۷۰۰ تن گوشت ماهی را فراهم میکند.
وی افزود: بههمین دلیل ما در این جشنواره ضمن معرفی ظرفیتهای مربوط به صنایع دستی، محصولات تولیدکنندگان خانگی و همچنین ارایه تصویری جهت شناساندن صنعت آبزی پروری جویبار در راستای گسترش اقتصاد دریا محور هستیم.
فرماندار جویبار در پایان با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به سرمایهگذاری برای تولید، گفت: یکی از مهمترین الزامات تحقق شعار سال در شهرستان نیز، شناساندن ظرفیتهای فرهنگی، تولیدی، خدماتی و صنعتی در سطح کشور، جهت جلب نظر مسئولین کشوری برای حمایت بیشتر و همچنین تلاش برای رفع موانع دست و پا گیر سرمایهگذاران است.
انتهای خبر/