تولید ۵۴۰ تن قارچ خوراکی در آمل؛ جهشی در تولیدات کشاورزی شهرستان
تولید ۵۴۰ تن قارچ خوراکی در آمل؛ جهشی در تولیدات کشاورزی شهرستان
هادی‌زاده، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل، از تولید حدود ۵۴۰ تن قارچ خوراکی در سال توسط واحدهای تولیدی این شهرستان خبر داد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل، هادی‌زاده با اعلام این خبر افزود: در حال حاضر، تولید قارچ خوراکی در شهرستان آمل توسط ۲ واحد تولیدی صنعتی با ظرفیت تولید حدود ۴۵۰ تن، ۱ واحد نیمه صنعتی با ظرفیت تولید حدود ۵۰ تن و ۱۸ واحد مشاغل خانگی با ظرفیت تولید حدود ۴۰ تن در سال انجام می‌شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل، با اشاره به اهمیت توسعه واحدهای تولیدی صنعتی و نیمه صنعتی، اظهار داشت: تلاش ما بر این است تا با ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم، زمینه را برای گسترش و به‌روزرسانی واحدهای تولیدی فراهم کنیم تا بتوانیم ضمن افزایش تولید، کیفیت محصولات را نیز ارتقا دهیم.

وی همچنین با تأکید بر نقش مهم مشاغل خانگی در اقتصاد شهرستان، افزود: توسعه مشاغل خانگی در زمینه تولید قارچ خوراکی، فرصت مناسبی برای ایجاد اشتغال و افزایش درآمد خانوارهای روستایی و شهری فراهم کرده است و جهاد کشاورزی شهرستان آمل، از این نوع فعالیت‌ها حمایت ویژه‌ای به عمل می‌آورد.

هادی‌زاده در پایان، ضمن قدردانی از تلاش‌های تولیدکنندگان و فعالان این عرصه، ابراز امیدواری کرد با تداوم حمایت‌ها و همکاری‌های مشترک، شاهد رشد و شکوفایی هرچه بیشتر بخش کشاورزی و تولید قارچ خوراکی در شهرستان آمل باشیم