ترخیص ۵۰۰ هزار تن کالای اساسی از بندر امیرآباد
ترخیص ۵۰۰ هزار تن کالای اساسی از بندر امیرآباد
رئیس کل دادگستری مازندران از ترخیص ۵۰۰ هزار تن مواد اولیه برای تامین کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی در بندر امیرآباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز» و به نقل از «بلاغ»؛ عباس پوریانی با حضور در بندر امیرآباد دستور قضایی برای ترخیص پانصد هزار تن مواد اولیه برای تامین کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی را صادر کرد.

وی در بازدید میدانی از بندر امیرآباد، راه ورود کالا‌های اساسی و نهاده‌ها را به بازار باز کرد.

رئیس کل دادگستری مازندران برای برگزاری جلسه فوق العاده و بازدید به این بندر رفته بود و در این بازدید مشخص شد انبار و سیلو‌ها پر از مواد اولیه و نهاده است به طوری که ۳۷ هزار تن روغن خوراکی، ۲۶۵ هزار تن ذرت و ۲۱۰ هزار تن جو دامی پشت کلاف سردرگم پاسکاری‌های اداری در این شرایط کشور مانده بودند که برخی‌ها ناشی از سو استفاده وارد کنندگان از وضعیت ارز و مسائل مالیاتی بود.

پوریانی در این بازدید، دستور قضایی برای ترخیص پانصد هزار تن مواد اولیه برای تامین کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی را صادر کرد.

رئیس اداره ترانزیت و حمل و نقل بین المللی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران نیز گفت: ۲ میلیون و ۹۶۰ هزار تُن کالای اساسی، امسال از بنادر استان وارد کشور شد.

ناهید شهرامی‌نیا اظهار کرد: بیشترین کالاهای وارداتی، ذرت دامی، جوی دامی و انواع روغن بود.

وی افزود: بیش از یک هزار و ۹۰۰ تُن کالا از مبدأ مازندران به کشورهای اطراف صادر شد که بیشتر آن سیمان، فرآورده‌های لبنی و مصنوعات و محصولات از مواد معدنی است.

رئیس اداره ترانزیت و حمل و نقل بین المللی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران میزان ترانزیت کالا در این مدت را ۸۷ هزار و ۱۰۲ تُن اعلام کرد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۴۸ رشد داشته است.

انتهای خبر/