به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»،محسن رضایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» با اشاره به مأموریتهای این نهاد انقلابی که برگرفته از جهاد سازندگی و به فرمان مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در سال ۱۳۷۹ شکل گرفت، گفت: بسیج سازندگی آمل تاکنون موفق شده خدمات متنوعی را در زمینههای عمرانی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و اشتغالزایی به نقاط کمبرخوردار ارائه دهد.
وی افزود: ساخت راه ارتباطی، مدرسه، خانه بهداشت، مسجد، خانه عالم و منازل مسکونی برای محرومان از جمله خدماتی است که این نهاد در دورترین نقاط شهرستان آمل انجام داده و همچنان با روحیه جهادی در حال انجام آن است.
مسئول سازندگی سپاه آمل تصریح کرد: بسیج سازندگی با محوریت استفاده از ظرفیتهای مردمی و جوانان انقلابی، در قالب اردوهای جهادی، گامهای مؤثری در تحقق عدالت اجتماعی و بهبود وضعیت اقتصادی برداشته است.
رضایی گفت: تنها در یک سال گذشته ۱۱ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی ساخته و به خانوادههای نیازمند تحویل داده شده است.
وی همچنین از ارائه تسهیلات کمبهره به متقاضیان اشتغال، حمایت از سرمایهگذاران محلی و برگزاری دورههای آموزشی فنی و حرفهای در راستای توانمندسازی اقتصادی خبر داد و تأکید کرد: این اقدامات اثرات مثبتی بر افزایش اشتغال، ارتقای کیفیت تولید داخلی و توسعه پایدار در منطقه داشته است.
مسئول سازندگی سپاه آمل در پایان افزود: بسیجیان سازندگی با روحیهای جهادی و بیادعا مشغول خدمت به مردم هستند و خدمات آنها نقش بسیار مؤثری در رفع محرومیت و توسعه مناطق کمبرخوردار ایفا کرده است.
روایت کارآفرینی با حمایت بسیج سازندگی سپاه آمل
بسیج سازندگی سپاه آمل همچنان به عنوان یکی از نهادهای پیشگام در مسیر حمایت از تولید و اشتغال، با ارائه تسهیلات کمبهره توانسته فرصتهای شغلی متعددی را در سطح شهرستان فراهم کند. در این میان، دو طرح موفق در حوزه تولید گل و گیاه و پرورش ماهی، نشان از تأثیر ملموس این حمایتها دارد.
زهرا مرتضوی از روستای میخران یکی از تولیدکنندگان فعال در حوزه گل و گیاهان زینتی در شهرستان آمل، با بهرهگیری از تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی بسیج سازندگی توانسته یک گلخانه تولید گلهای آپارتمانی و شاخهای راهاندازی و آن را توسعه دهد.
وی در گفتگو با خبرنگار بلاغ؛ اظهار کرد: به همراه همسرم این واحد تولیدی را راهاندازی کردیم و پس از گذشت مدتی برای توسعه کار از طریق فرمانده پایگاه بسیج محل به بسیج سازندگی سپاه آمل معرفی شدیم. تسهیلات دریافتشده نقش بسیار مهمی در نوسازی سازه گلخانه و تهیه ابزار تخصصی داشت.
وی افزود: در این گلخانه بیش از ۱۰ نوع گل آپارتمانی و زینتی از جمله برگ انجیری، درازینا، استر، اسپاراکوس، شمشاد و سیکاس پرورش داده میشود و تاکنون موفق به اشتغالزایی برای ۳ نفر شدهایم که در آیندهای نزدیک با توسعه فعالیتها این تعداد افزایش خواهد یافت.
در نمونهای دیگر از طرحهای موفق، محمدحسین حاجیان یکی از اهالی روستای عربخیل در شهر دابودشت آمل، توانسته با دریافت تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی از بسیج سازندگی، استخر پرورش ماهی با ظرفیت ۲۰ تن را راهاندازی کند.
وی در گفتگو با خبرنگار بلاغ؛ با قدردانی از حمایتهای بسیج سازندگی گفت: این طرح علاوه بر درآمدزایی برای من، زمینه اشتغال دو نفر دیگر را نیز فراهم کرده است و امید دارم با افزایش تولید، بتوانم در آینده اشتغال بیشتری ایجاد کنم.
به گزارش بلاغ؛ این دو طرح تنها بخشی از خدمات گسترده بسیج سازندگی در شهرستان آمل است که با تکیه بر روحیه جهادی و حمایت از سرمایهگذاریهای خرد، مسیر توسعه پایدار و محرومیتزدایی را هموار کرده است.
انتهای خبر/