آزادسازی ۲۰۰ مترمربع از اراضی کشاورزی در روستای سایج‌محله آمل
آزادسازی ۲۰۰ مترمربع از اراضی کشاورزی در روستای سایج‌محله آمل
در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، با دستور قاطع دادستان و حضور اکیپ ویژه، ۲۰۰ مترمربع از اراضی کشاورزی در روستای سایج‌محله بخش مرکزی شهرستان آمل، از تصرف غیرمجاز آزاد و به چرخه تولید بازگردانده شد.

محمد هادی‌زاده‌ در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیر هراز»، از اجرای دستور قضایی موضوع ماده ۳ قانون اصلاح قانون حفظ‌ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در روستای سایج‌محله بخش مرکزی این شهرستان خبر داد .

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل با بیان این مطلب اظهار داشت: به دنبال صدور دستور دادستان محترم دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان، اکیپ اجرای احکام‌ قضایی شامل رئیس امور اراضی، همکاران واحد حقوقی، گشت ۱۳۱ مدیریت‌ جهاد کشاورزی شهرستان‌، کارشناس اراضی مرکز‌‌‌ جهاد کشاورزی مرانده و با همراهی عوامل نیروی‌ انتظامی پاسگاه آغوزبن، در روستای سایج‌محله حضور یافتند و اقدام به تخریب مستحدثات غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب روستا نمودند.

وی افزود: در این عملیات، یک واحد بنای ویلایی غیرمجاز در قالب ماده ۳ تخریب و حدود ۲۰۰ متر‌مربع از اراضی کشاورزی این منطقه آزاد و به چرخه تولید بازگردانده شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل با تأکید بر عزم جدی این سازمان در حفاظت از اراضی کشاورزی، تصریح کرد: مدیریت جهاد کشاورزی آمل با تمام قدرت و توان در راه حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی ایستاده است. به افرادی که قصد احداث بنا یا هرگونه تغییر کاربری دارند اخطار می‌شود بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام به ساخت و ساز ننمایند.

هادی‌زاده در پایان، ضمن قدردانی از همکاری دادستان و نیروی انتظامی در اجرای این عملیات، تأکید کرد: حفظ و حراست از اراضی کشاورزی به عنوان سرمایه ملی، وظیفه همگانی است و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل با هرگونه تخلف در این زمینه با قاطعیت برخورد خواهد کرد .