امیر میران آملی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان با بیان اینکه اتاق بازرگانی آمل طی سه سال پیش فعالیت خود را در بخشهای کشاورزی، صنایع و بازرگانی شروع کرد، اظهار کرد: طی این مدت سه اقدام مهم در بخش کشاورزی از سوی بازرگانی انجام شد که یکی از مهمترین اقدام […]
امیر میران آملی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان با بیان اینکه اتاق بازرگانی آمل طی سه سال پیش فعالیت خود را در بخشهای کشاورزی، صنایع و بازرگانی شروع کرد، اظهار کرد: طی این مدت سه اقدام مهم در بخش کشاورزی از سوی بازرگانی انجام شد که یکی از مهمترین اقدام ارتقای ساخت واحدهای تولیدی مرغداری در اراضی کشاورزی از ۲۵ درصد به ۴۰ درصد رسیده است.
وی افزود: در جهت ساخت این واحد تولیدی دیکر لازم بر تغییر کاربری نیست و در همان زمین کشاورزی میتوان اقدام به ساخت مرغداری پرداخت.
مسئول دفتر نمایندگی بازرگانی در آمل تنها واحد صنفی در جهت جلوگیری از ساختوسازهای غیرمجاز و ویلاسازی را ساخت واحدهای تولیدی پرورش مرغ عنوان کرد و گفت: هماکنون اساسیترین معضل در نابودی اراضی کشاورزی ساختوسازهای غیرمجاز و ویلاسازی است که باید به نوعی از افزایش این روند جلوگیری شود.
میران آملی دیگر اقدام این نهاد را ارتباط صنعت با دانشگاه طی انعقاد تفاهمنامه آموزشی و کاربردی خبر داد و مطرح کرد: با اجرای این طرح و انعقاد دانشگاه و صنعت کنار هم قرار میگیرند تا با برگزاری کلاس آموزی و جذب دانشآموختهها پس از آموزش در صنعت به کار گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه لاریجان آمل دارای پتانسیلها و ظرفیتهای مهمی در تولید پرورش ماهیهای سردآبی و گیاهان دارویی دارد، تصریح کرد: با توجه به راکد ماندن برخی از این واحدهای تولیدی آبزی پروری اتاق بازرگانی به منظور احیای این واحدها ورود یافته تا آن حلقههای تولید به این مجموعه وصل شود.
مشاور هیات و رئیس کمیسیون آب، کشاورزی و منابع آبی اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به احداث هر واحد تولیدی طیور را بر مبنای قوانین و فواصل، مقدار جایگاهها و جانمایی خاص واحد تولیدی از سوی محیط زیست، جهاد کشاورزی و بهداشت محیط مطرح کرد و گفت: هماکنون واحدهای تولیدی طیور مازندران حدود ۷۰ درصد از گوشت سفید پایتخت کشور را تامین میکند و بهلحاظ تولید در جایگاه برتر کشور قرار دارد.